Jóvoltköszönömkérekmég (2010) 32

Happythankyoumoreplease
100' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték

Néhány New York-i fiatalról szól a történet. Az írói pályával küszködő Samnek a magánélete sem rózsás. Befogad egy fiatal, magányos fiút. Miközben megpróbál apja helyett apja lenni, odáig van Mississippiért, az énekesnői babérokról álmodó pultoslányért. A nő beleegyezik, hozzá költözik, hogy… [tovább]

Képek 14

Szereposztás

Josh RadnorSam Wexler
Zoe KazanMary Catherine
Kate MaraMississippi
Malin AkermanAnnie
Michael AlgieriRasheen
Tony HaleSam #2
Pablo SchreiberCharlie
Richard JenkinsPaul Gertmanian
Peter ScanavinoIra
Maryann Urbanoszociális munkás
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Könnyed kis semmiség, pont kellett a nőcis kis lelkemnek, de Josh nekem akkor is örökké Ted marad :)

csokidani 

Nem volt rossz de különösebben jó sem. Sokat dobott rajta, hogy „Ted” volt a főszereplő. Az ő sztorija jó volt (bár hatalmas bukta hogy a való életben nincs az a hülye aki egy idegen gyereket magánál tart, mekkora felelőtlenség már). Az autoimmun lány melléksztorija jó kiegészítés volt, de a szőke lányé pl totál unalmas, érdektelen, semmilyen. Többször nyúltam a telefonomhoz unalmamban, mintsem hogy nyugodt szívvel mondhassam h jó volt ez; inkább egy limonádé a nyári melegben aminél ittál jobbat, de azért szomjoltásnak megtette.
A végét nem igazán szívleltem, a kisfiút jó lett volna visszahozni; a lány meg borzasztó dalt énekelt és így meg csak jó szájíz sem maradt.

De azért aranyos volt na :)

Martyna2

Nem tudtam, hogy a végén hova akar kilyukadni, de nagyon cuki film volt.


Népszerű idézetek

Sztavrogin

Rasheen: Can I have a cookie?
Sam: Dude, it's a party. You can have like ten cookies. Go crazy.

shano

Sam (Rasheennak): Figyelj! Szeretném, ha sokat olvasnál. Ne hagyd abba a rajzolást. Csak folytasd a rajzot, oké? Ígérd meg. Húsz év múlva majd elmegyek egy kiállításodra. Nem lesz egy vasam se, de majd ráfirkálsz valamit egy szalvétára, az lesz a nyugdíjalapom.

Sztavrogin

Sam: Not cool, dude, not cool. Hey, can we stop running? I'm almost 30.

shano

Annie: Kábé egy éve egy taxiban ültem és a sofőr, egy indiai pasi […] rám nézett a visszapillantóból és azt mondta, „Áldott. Maga áldott ember.”, mire én: „Ööö… a Madisonra vigyen.” Azt mondta: „Sok mindent kap az élettől; az a baja, hogy nem elég hálás, nem ad hálát ezért.”, mire én: „És hogy legyek hálás?”, mire ő: „Egyszerű. Mondja azt: köszönöm.”, mire én: „De mikor?”, mire ő: „Állandóan. Most is.” És azt mondta, hogy a köszönöm után mondjam még azt, hogy „Kérek még!”. […] Mert ha hálát adunk, az univerzum több áldást ad. Szóval… ezért ezt mondogatom. Köszönöm, kérek még. Köszönöm, kérek még.

Sztavrogin

Sam a kábé 10 éves (ő sem tudja pontosan) Rasheennak: Okay, this… awesome. You know the Clash? Dude, you don't know the Clash? I have so much to teach you.

Theana

Sam Wexler: Egy író, akit ismerek, mondott egy tök jót. Azt mondta, öt évente rádöbben, mekkora barom volt öt éve.

Theana

Mary Catherine: New York az otthonom. Hagyjam el az otthonomat?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján