Isten belájkolt (2018–2020) 43

Miles megrögzött ateista, noha apja lelkész. Miles podcastjában folyamatosan tagadja Isten létezését, ám egy napon Isten ismerősnek jelöli a Facebookon. Eleinte azt hiszi, ez valami tréfa, és elutasítja. Ám Isten nem tágít, míg végül elfogadja a jelölést. Isten ismerősöket kezd ajánlani neki.… [tovább]

angol

Szereposztás

Brandon Micheal HallMiles Finer
Violett BeaneCara Bloom
Joe MortonArthur Finer
Javicia LeslieAli Finer
Suraj SharmaRakesh Sehgal
Flor De Liz PerezNatalie
Parminder NagraPria Amar
Shazi RajaJaya
Kyle HarrisEli
Rachel Bay JonesSusan

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 145


Kiemelt értékelések

Charityy 

Sajnálom, hogy el lett kaszálva, mert olyan jó volt nézni. Ritkán látni olyan sorozatot, aminek minden része olyan felemelő és pozitív. Jó pár résznél már a sírás kerülgetett, olyan meghatóak voltak a sztorik és hogy tényleg léteznek még ilyen önzetlen emberek ♥

1 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Őszintén, erre a sorozatra akkor figyeltem fel, amikor az egyik csatorna reklámozni kezdte (egy éve), de lekéstem a premiert és 2-3 rész után már nem voltam hajlandó becsatlakozni. Most viszont, itt volt az ideje, hogy végre elkezdjem és nagyon, de nagyon nem bántam meg.

Az eslő 5-6 részt egyenesen imádtam. Pörgős volt, izgi, informatikai, stalkeres, családi, drámai, vígjáték… Minden volt benne, ami szem-szájnak ingere (legalább is az enyéimnek biztos). Ám itt egy kicsit megromlott valami, ugyanis Cara egy kiállhatatlan kis p*csa lett! spoiler

De szerencsére egész hamar – mondjuk lehetett volna hamarabb – leülepedett ez az undorító kis vergődés, így már ismét nézhető lett. Bár még mindig zavart, hogy tudják, mit akarnak, de nem bírnak lépni. Viszont, ezt már el tudtam viselni. Ez a klisé, majdnem minden filmben ott van, szóval már megszoktam.

Még csak az első évadot néztem végig, de összességében tetszett. Nem igazán sikerült megkedvelnem spoiler, szóval örülök, hogy az történt a karakterével, ami. spoiler Ami pedig a drága triónkat illeti, annyira zseiálisak, bár Pria nekem sose volt szimpli. Talán a túl sok hazugsága miatt, de remek elme mind a három. spoiler

A kedvenc karakterem Rakesh, szóval már csak miatta is biztos, hogy megézem a második évadot. Tudni akarom, mi lesz vele. Na meg ez a lezárás, hogy spoiler egyszerűen zseniális zárás volt, imádom és többet akarok. spoiler

ziara 

Az első évad végén 8 és 9 csillag között ingadoztam, és felfelé kerekítettem, a màsodik után 7 és 8 között, és lefelé.
Voltak nagyon erős, intenzív részek benne, de kicsit váltakozó volt a színvonal, pláne a második évadban. És nekem nem tetszett annyira, ahova és ahogy végül kifutattàk. Az első évadban együtt izgultam velük, de a másodikban már nem tudtam maradéktalanul:)
Carát nem igazán tudtam megkedvelni, de Miles-t és még jobban Rakesh-t igen.

Ufír 

A sorozat, ami ha rossz kedvem van, visszahozza az emberekbe vetett hitem.

FalcoAmelia

Imádom ezt a sorozatot!!!!!
Tűkön ülve várom a 2.évadot!
Csak lenne már kinnt… :)

Avilda 

Szívmelengető, tanulságos és megható (de nem giccses) történetekkel fűszerezett, intelligensen felépített és remek üzenetet közvetítő sorozat. Ateistának, hívőnek, spiritisztának egyaránt javaslom :D

Lau82 

Teljesen véletlenül bukkantam rá erre a sorozatra, és már a cím megfogott. Hol könnybe lábadt a szemem, hol hatalmasakat nevettem. Voltak kiemelkedő, és kevésbé megkapó részek is, de összességében, a világnak szüksége van ilyen sorozatokra, amik ilyen üzeneteket hordoznak, mint ez. Szinte az összes főszereplő karaktere szerethető volt számomra. Mondjuk azon néha elgondolkoztam, hogy Miles és Rakesh munkahelye milyen rugalmas volt, úgy tűnik, ők kötetlen munkaidőben dolgoztak. :)
Várom a következő évadot!

Sonnenschein 

Kétségtelenül újszerű sorozat, ezért végig fogom nézni.
Mindazonáltal, bármily szívet melengető, máshol tanulságos vagy épp elgondolkodtató, nekem kevés, ingerszegény, középszerű, kissé gyermeteg. Cara kifejezetten idegesít – de lehet, hogy nem is ő, hanem a szinkronja….
Ettől függetlenül, inkább szeretem, mint nem.

Saori 

Nem egy világrengető sorozat, persze, nem kell mindnek annak lennie, viszont baromi felemelő és szórakoztató. Miles kalandjai izgalmasak, és magával ragadóak, sokszor kaptam magam azon, hogy izgulok, drukkolok a szereplőknek, számomra megdöbbentően könnyű volt beleélnem magam.

A szereplők néha kissé ellenszenvesek, ami szerintem épp eléggé életszerű, hogy sármos legyen. Sajnos az évad vége felé történtek miatt Cara elvesztett engem, viszont Miles annál jobban megnyert magának. Rakesh gyakran az idegeimre ment, de végül vele is megbékéltem. Kifejezetten kedvenc szereplőm (és tudom, hogy számomra Joe Morton az Eureka miatt örök kedvenc, azért) Arthur volt, mindig azt vártam, hogy mikor jelenik meg, a kapcsolata Miles-al olyan érdekes volt, és olyan szép fejlődésen ment keresztül, nagyon kellemes volt nézni.

A történet, mint mondtam, engem beszippantott és nem engedett el. A nyomozás volt a kedvencem, de az emberek segítése közben szórakoztam legjobban, néha nagyon érdekes vége lett egy-egy történetnek. Meglepett, mennyire tetszett a podcast aspektusa a dolognak, meg úgy általában a sorozat. spoiler

Az évadnak a vége a legkritikusabb pontja. Személy szerint én hihetetlenül elégedett vagyok vele, és nagyon örülök, hogy lesz második évad.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

Vicces dolog a múlt. Pontosan annyi hatalma van csak felettünk amennyit mi adunk neki.

1. évad 10. rész – Fájó emlékek
MrsCumberbatch 

Általában a továbblépés egy módjának tekintjük, amikor valaki kap egy második esélyt. De szerintem a második esély az elfogadásról szól. Ezért ennyire ritka.

1. évad 11. rész – 17 éve
Barby2005 

Az ember társas lény. A kommunikáció a kultúránk alapja. Elvileg ennek segítségével kapcsolódunk egymáshoz. De olyan korban élünk, amikor mindenki csak beszél, beszélgetni viszont elfelejtettünk. Lehet, hogy új nyelvet kell találnunk. Vagy félretéve a nézeteltéréseket, tényleg meghallgatni egymást.

Haspók 

Miles : – In the end,we know we're on the right path when the people we love choose to walk it with us.
But what happens when we find ourselves on a path someone has walked before and warns us of the dangers that lie ahead?
I have to believe when that happens that we can choose to walk it differently. And not walk it alone.

csancs 

Rev. Andrew: Az univerzumot nézve, ha tényleg tanulmányozzuk, nehéz nem meghajolni a mérete és szépsége előtt. A tudomány megmagyarázza a „Hogyan?”-t, de én a „Miért?”-re lettem kíváncsi. A válasz egyszerre volt egyszerű és hatásos: Isten.

Horváth_Evelyn 

Rakesh: „A nagy hatalom nagy felelősséggel jár.”
Miles: Churchill?
Rakesz: Nem! Pókember!

Haspók 

Sometimes it's the simple things that are the most profound reminders of what's important.
Like love, how it can heal the past or give us hope for the future.
Or family.
Knowing no matter what happens, we don't have to fight alone.
Because faith isn't just about religion. It's about realizing we're all in this together.
It's easy to forget how connected we all are.
It's easy to feel scared,or lost,or angry. But that's not the same thing as losing faith.
And sometimes it takes meeting someone new to remind us of that…That it's never too late to find the faith we've lost.

2. évad 15. rész – The Last Little Thing
Haspók 

Miles :
-"Mind válaszokat keresünk.Honnan jöttünk? Kik vagyunk?Hogy illünk ebbe a világba?
Néha a legkisebb kapcsolat a múltunkkal…- a jövőnk egy új fejezetét nyithatja meg.
És néha meg kell kockáztatnunk visszamenni a kezdetekhez,annak érdekében, hogy
előre léphessünk. Nem mindig könnyű aközött navigálni,aki voltál és aki szeretnél lenni.De végül a hozzád legközelebb állók segítenek rálelni az utadra."

Haspók 

"We all have a million things going on at once. Life pulling us in every direction.
It can be hard trying to balance what's important, what really matters,but sometimes we need to stop and mark the occasions that are meaningful… To recognize when there needs to be a change… And yet, be careful how you go about changing things. It is hard,but sometimes change is necessary in order to take a step forward and find that balance we are all searching for. "

Horváth_Evelyn 

Rakesh: Ömm… Miles… Helló! Nem azért mondom, hogy megijesszelek, de… elfogyott itthon a mustár.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján