Invázió (2007) 73

The Invasion
99' · amerikai, ausztrál · akció, sci-fi, thriller 16

Baleset éri a Patriot űrsiklót, maradványai szétszóródnak az Egyesült Államok területén. A hatóságok uralják a helyzetet, de hírek kapnak szárnyra arról, hogy a roncsok között idegen anyagot találtak. Carol Bennet pszichiáter környezetében különös események történnek. Az orvosnő csak később… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Nicole KidmanCarol Bennell
Daniel CraigBen Driscoll
Jeremy NorthamTucker Kaufman
Jackson BondOliver
Malin AkermanAutumn
Jeffrey WrightDr. Stephen Galeano
Josef SommerDr. Henryk Belicec
Celia WestonLudmilla Belicec
Roger ReesYorish
Veronica CartwrightWendy Lenk

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem rossz film, eléggé pörgős és az események szüntelenül a néző előtt válnak egyre kuszábbá vált. Olyan összecsapott, cseppet sem vitt magával, nem volt izgalmas, a sztori döcögős, annak ellenére, hogy pörgős, de egy idő után értelmetlenné válik. Olyan idegesítő volt a szöszi, tudom, hogy parázott a fia miatt, de egy hisztérika. Nagyot akartak villantani az érzelemmentes robot emberekkel, de csak az ellenkezőjét érték el vele.

Békacica 

Az elején kicsit megijedtem, hogy mindjárt egy apokaliptikus kereskedésben láttuk a főszereplőt. Aztán a főcím után helyére kerültek a dolgok.
Felvillant pár érdekes megoldást. Kicsit zavaró párhuzamos montázsokat használ a fáradtság érzékeltetésére. Tulajdonképpen egybefolyik a most és a tíz perccel később, és egyre gyakrabban. Voltak pillanatok, amikor emiatt nehezen érthető volt a cselekmény. Végsősoron ez mégis egy kreatív szemléltetés.
Az üzenet is érdekes, elgondolkodtató.
Addig élveztem a filmet, amíg a fertőzöttek el nem kezdtek az egészségesek szájába hányni. Kifejezetten undorító része ez a filmnek, és nem értettem miért volt ez muszáj, annyi más módon is fertőzhet egy vírus.
Hihetetlen gyorsan rájöttek, hogy mi miért és hogyan van. Egyből vágták, hogy miért immunisak egyesek. Szerintem nem csak egyféle idegrendszeri rendellenesség van, akkor miért csak ez az egyféle ad immunitást? A vége is kissé összecsapott lett.
Nem hiszem, hogy újranézős lesz.

csokidani 

Nem rossz film, jó az ötlet és a megvalósítás is rendben van. Pörög a film, nincs üresjárat; néha kicsit hiányoltam is hogy megálljunk 1-1 percre.
Amiért nem adtam jobb osztályzatot, az az, hogy nekem illett volna a filmbe valami misztikusság, de itt ugye elég gyorsan feltárták a lényeget.
Egy nem túl feszülős, de azért jobbfajta thriller; egynek mindenképpen jó, de messze nem kiemelkedő alkotás.

eNNBeus 

Kb. 10 perc után már a közepében voltunk a filmnek, ami akár jó is lehetett volna, de ez alatt a 10 perc alatt nekem nem épült fel annyira hogy bele tudtam volna helyezkedni. Mozgalmas de nem elég izgalmas. Volt benne valami para ahogy mindenki érzelemmentesen bámult és tettvett, de ezt is jobban ki lehetett volna aknázni. Hétvégi filmnek tökéletes.

Farkas_Évi

Nem volt rossz, de nagyon összecsapott!
Pillanatok alatt elérkeztünk egyik részről a másikra és sokszor kérdőjel maradt bennem.
Amúgy maga az alaptörténet jó volt, izgalmas és tökéletes egy esti kikapcsolódáshoz elalvás előtt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján