Interjú Istennel (2018) 13

An Interview with God
97' · amerikai · dráma 12

Paul Asher afganisztáni tudósításai karrierjének legkellendőbb munkái. Miután hazatér a Közel-Keletről, a fiatal újságíró nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát. Egy napon aztán különös interjúalannyal hozza… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Yael GrobglasSarah Asher
Brenton ThwaitesPaul Asher
David StrathairnThe Man
Hill HarperGary
Charlbi Dean KriekGrace
Bobby Di CiccoBobby
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 159


Kiemelt értékelések

DoreenShitQ 

Hetekig gondolkodtam, hogyan írhatnám le azt a mértékű csalódást, amit a film iránt érzek. De nincsenek rá szavaim. Az alapötlet zseni, de semmit nem hoztak ki belőle: borzasztóan buta. Ez nemhogy nem a legélesebb kés a fiókban, de egyenesen kanál.

MrsCumberbatch 

Én már angolul is megnéztem ezt a filmet és most hogy megjelenik szinkronnal, tuti be fogok ülni rá a moziba is. :))

3 hozzászólás
StAngela 

Be kell valljam, hogy sokkal jobbat vártam. Izgalmasabbat, elgondolkodtatóbbat.
Az interjú számomra nem volt elég érdekes. Olyan volrt, mintha a főszereplő srác egy jehova tanúi hívővel beszélgetett volna, nem pedig Istennel.
Őszintén szólva a kérdésekkel sem voltam elégedett, nemhogy a válaszokkal. Lehet én vagyok túl földhözragadt, de úgy gondolom mindenre van egyértelmű válasz. Egyébként néhány gondolattal abszolút szimpatizáltam, bár be kell valljam néha igazán jól jönne egy kis segítség odafentről a lelki bajok elviseléséhez.
Az egész film mondanivalója szerintem az volt, hogy: „Ne a csodára várj, hanem cselekedj!”
Annak ellenére, hogy ez már kissé lerágott csont, a film mégis tetszett. A biciklis dolgot fura módon előre meg is éreztem. :D Tényleg nem rossz movie, hasonló mint A találkozás.

Rebii 

Ennyire bűnrossz filmet moziban régen láttam, tavaly a Szupercella 2-vel sikerült ennyire csúnyán befürödnöm. Az egész olyan volt, mintha nem is egy film lenne, a dialógusok felének konkrétan semmi értelme nem volt, a film kérdéseket vetett fel, amikre kaptuk a Bibliából is ismerős ködös kérdésekkel válaszolós, humbug szövegeket. A főszereplő srác volt az egyetlen, aki színészkedett is valamit, a főnöke és a felesége minősíthetetlen volt. Azért ültem be rá, mert hasonlót vártam tőle, mint például az Őslakótól, ahol érdekes vallási és filozófiai kérdéseket válaszolt meg a sajátos módján és gondolkodtatott el. Régen unatkoztam ennyire moziban filmen és vártam, hogy végre vége legyen. Pedig az alapötlet nagyon jó, kár hogy ennyire elrontották. :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján