Insidious: Az utolsó kulcs (Insidious 4.) (2018) 12

Insidious: The Last Key
103' · amerikai, kanadai · thriller, horror, rejtély 18

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat,… [tovább]

magyar

Szereposztás

Lin ShayeElise Rainier
Leigh WhannellSpecs
Angus SampsonTucker
Kirk AcevedoTed Garza
Caitlin GerardImogen Rainier
Spencer LockeMelissa Rainier
Josh StewartGerald Rainier
Tessa FerrerAudrey Rainier
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

julcseee

Ez volt a leggyengébb az összes közül sajnos. Már eleve nagyon furcsa ha egy horror filmnel sokkal többször nevettünk mint megijedtünk. Bár a nevetés jó értelemben mert tényleg viccesek voltak a jelenetek csak hát az arany nem volt az igazi. Talán egy jelenetnel ijedtem csak meg igazán spoiler de akkor aztán nagyon :D nagyon ügyesen fokozták ott a feszültséget. De ez nem volt elég azért ahhoz hogy a film egésze jó legyen. És a végkifejlet?? spoiler Nem mondanám hogy profi befejezés. Sajnálom a trailer alapján jobbra számítottunk.

balika88

Hát nem tudom… az biztos hogy ennek a sorozatnak az első része, anno elég magasra tette a lécet ebben a kategóriában. Így első nézésre, ez a film talán az egyik leggyengébb a 4 közül.
A történet igen lassú tempóban halad, sőt, ez inkább csak hömpölygés :-) Ami még fura, hogy a trailerben látott jelenetek közül egy halom hiányzott.. lehet meg kell ezt még nézni angolul is hogy lássuk a teljes verziót?!
A vége meg… hát jó lehetett volna, de azért valami szemet szúrt nekem… spoiler
Tényleg ez lesz ugyan az utolsó rész?! Hát, nem vagyok teljesen biztos benne.. lehetséges hogy az a terv hogy a felvezetett új szereplőkkel folytatják azt az idővonalat ami a 2. résznél véget ért vagy ezzel tényleg bezárul a kör?!
Végszónak, így 1 nézés után, ez tűnik az összes közül a leggyengébb darabnak (ha egyáltalán a teljes filmet láttuk, nem valami szanaszét vágott verziót..), nem biztos hogy jó lenne folytatni ezt a nagyon jól indult (1-2. rész), viszont jelenleg a kifulladás jeleit produkáló szériát.

2 hozzászólás
Eleniel

Pár jó jump scare, néhány kellemesen beteg cselekményszál és eleinte elég jól eltalált főgonosz. A sztori nagy része egyébként erőltetett, túl sok mindent akartak beleszuszakolni. A végén meg jött a szokásos dobálós, inkább akciófilmes végkifejlet, ami számomra pl az 1. részt is megölte.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján