Hupikék törpikék (Hupikék törpikék 1.) (2011) 96

The Smurfs
103' · amerikai, belga · animációs, kaland, vígjáték, fantasy 12

Törpapa különleges főzetéhez új anyagokra van szükség, melyek beszerzése Ügyefogyi feladata. Persze nevéhez méltó módon végzi azt, így nem csoda, hogy baleset éri. Az erdőben sétálgatva rátalál a Csodák Barlangjára, átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát.… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Neil Patrick HarrisPatrick Winslow
Hank AzariaHókuszpók
Jayma MaysGrace Winslow
Sofía VergaraOdile
Jonathan WintersTörpapa (hang)
Alan CummingVitéz (hang)
Katy PerryTörpilla (hang)
Fred ArmisenOkoska (hang)
George LopezDulifuli (hang)
Anton YelchinÜgyifogyi (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nagyon imádom ezeket a cuki törpöket, és a filmet is imádom. :-) ❤ Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence a mese, és ez is nagyon szerethető, szórakoztató, vicces, humoros. :-) Legelőször moziban is láttam, és akkor is jót szórakoztam rajta, imádom a szereplőket, Ügyifogyi, Törpilla, Vitéz, Törpapa a legnagyobb kedvenceim, de a többi törpöt is imádom. :-) ❤

Charityy 

Fölösleges volt megcsinálni ezt a filmet. A sorozat az igazi, annak még a grafikája is más. Így, hogy belevonták a való világot is, teljesen más lett .

danlin 

Törpenetes egy film. Anyuval együtt nagyon bírtuk a törpös poénokat és a film szövegét. Váratlan fordulat nincs benne, de van benne humor és értékes gondolatok.

ienski

Egy újabb nosztalgiabombán alapuló pénzcsináló, ennek ellenére azt kell mondanom, hogy tulajdonképpen élveztem igazán élveztem nézni ezt az alkotást. Ezt persze az értékelés elején elhangzott dolog mellett a szereplőgárda is elősegítette, de úgy hiszem, azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen ez egy igen jól sikerült adaptáció. Ha másért nem, kikapcsolódásként érdemes megnézni.

Lilla99 

Többször is láttam már ezt a filmet, nagyon szeretem, viszont akkor is a mese az igazi. Az alap történet tetszik, hogy az emberek világába bekerülnek a törpök, szerintem amit lehetett kihoztak belőle. Fura volt Hókuszpókot igazi emberként látni, nem rajzoltnak. Sziamiau meg túl cuki cica lett. Viszont a szereplőválogatás maga jó volt. Fura volt, Neil Patrick Harrist így látni. Az gondolható volt, hogy az egyik bonyodalom az lesz, hogy spoiler. Örültem, hogy Vitzézt is belecsempészték a filmbe, és nem egy „népszerűbb” törp lett még a főszereplő. A vége is nagyon cuki. Szokás szerint spoiler, viszont nagyon szerethető.

Hippoforaccus 

Jó kis nosztalgiakeltő történet, de semmi több. Középszerű, kicsit nyálas, de még élvezhető. Nagyon furcsák a törpök így 3D-ben, és Haumann Péter hangja is nagyon sokat dobott volna az élményen. Nem értem miért nem őt kérték fel szinkronhangnak.

Kemiviki 

Nem nagy durranás, a humorosnak szánt szövegek sem voltak valami ütősek.
Viszont a törpök megvalósítása nagyon tetszett.

viky0222

A filmhez kötődik olyan konkrét történetem, mint hogy először néniztek le… 14 voltam… És nem egy kisgyerek volt az, hanem egy anyuka… Köszike ;)
Na mindegy is, azért a film nem olyan rossz, de a mese az igazi. Neil Patrick Harris-t elég fura volt más szerepben játszani, de azért a komolyság itt sem volt jelen. :D


Folytatása

Összehasonlítás

Hupikék törpikék


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján