Hivatali karácsony (2016) 172

Office Christmas Party
105' · amerikai · vígjáték 16

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal…
Clayt (T.J.… [tovább]

magyar

Képek 10

Szereposztás

Jennifer AnistonCarol
Jason BatemanJosh
Olivia MunnTracey
Kate McKinnonMary
T. J. MillerClay
Courtney B. VanceWalter
Vanessa BayerAllison
Jillian BellTrina
Rob CorddryJeremy
Randall ParkFred

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 104


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Kritikán aluli, nézhetetlen, javarészt gusztustalan és egy percig sem vicces.

Charityy 

Én elszórakoztam rajta, bár néha csak fél szemmel figyeltem oda. Jennifer Anistonnak nagyon jól állt ez a szerep. A sztori viszont eléggé lagymatag volt, de engem most valamiért nem zavart, vitt magával a sztori. Láttunk már sok ilyen bulit. Drogok, alkohol, egy nagy balhé és ennyi.

Törpillaa 

Hát őszintén nem a legjobb fajta vígjáték, de jókat nevettem rajtuk. Ez a film, annyira szánalmas. A szereplők mind borzalmas. A történet se nagyon jó, bár voltak részek, amiken kínomban nevettem. Azt gondoltam, hogy Jason Bateman és Jennifer Aniston összedobnak valami jó vígjátékra valót, mint a Förtelmes főnökökben, de csalódnom kellett.

Theana

Ettől igazán megjött a karácsonyi hangulatom, köszönöm. Igénytelen, trágár, agyon hajszolt történet, Jennifer Anistonban pedig ismét csalódtam. Ez nem az én ízlésem.

Kedves_Könyvek

Soha többé nem tudok gyermeki szemmel nézni a tojáslikőrre… :D

1 hozzászólás
nekedcsakRia

Hátmivoltezaszaaaaaaar????, :D Amúgy moziban ezt sosem néztem volna meg. Kellően gusztustalan ahhoz, hogy:
1. Ne vállaljam be, hogy elmegyek egy ilyenre a moziban.
2. Ne dobjak ki mozijegyre pénzt emiatt a film miatt.
De most így egy pohár bor társaságában amúgy egészen jól elszórakoztatott. A bulit szerintem túltolták, de nem azért, mert a korábbi vállalati karácsonyi bulis tapasztalataim nem ilyenek, hanem egyszerűen csak nekem sok volt pl a 3D nyomtatós rész. Nyilván, ez fikció, aminek rohadtul semmi köze a valósághoz, ezért ezt szem előtt kell tartani. Amúgy a poénok többsége kicsit sem volt vicces, de amelyik meg mégis az volt, azon betegre röhögtem magam. 4 csillag, mert… Mittudomén, csak 4 csillag :D

Chriss 

Voltam már néhány céges bulin, és olyanon is, amit magánál a cégnél tartottak. Nyilván lazábbak az emberek… na de ez…? Az amerikaiak csak így tudnak bulizni? Nem mintha prűd lennék, de szerintem kicsit már átlendültek a szeren ezzel a „lazasággal”. Ez már már gusztustalan volt.

Bancsurka

Jó volt. Nekem tetszett ez az eszetlenség, ami ebben a filmben volt. Nem ez hozta meg feltétlen a karácsonyi hangulatomat, de számomra szórakoztató volt.


Népszerű idézetek

Theana

Josh: Mi van itt?!
Clay: Valami bűzlik.
Josh: Ja, mindenki dolgozik.

Theana

Josh: Bírja a jeges utakat?
Mary: Ó, kérlek! Ez egy Kia. Isten is ezt választaná.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján