Hivatali karácsony (2016) 240

Office Christmas Party
105' · amerikai · vígjáték 16

Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal…
Claytimádják a… [tovább]

magyar

Képek 10

Szereposztás

Jennifer AnistonCarol
Jason BatemanJosh
Olivia MunnTracey
Kate McKinnonMary
T. J. MillerClay
Courtney B. VanceWalter
Vanessa BayerAllison
Jillian BellTrina
Rob CorddryJeremy
Randall ParkFred

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 112


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Jennifer Aniston miatt néztem meg, ettől függetlenül érdektelen és kicsit sem humoros film. Az a tipikus, kretén fajta vígjáték, ami inkább szánalmas, mint vicces. És rájöttem, hogy nem szeretem Jason Batemant.

Zahra 

Én elszórakoztam rajta, bár néha csak fél szemmel figyeltem oda. Jennifer Anistonnak nagyon jól állt ez a szerep. A sztori viszont eléggé lagymatag volt, de engem most valamiért nem zavart, vitt magával a sztori. Láttunk már sok ilyen bulit. Drogok, alkohol, egy nagy balhé és ennyi.

Little_Monster

Kritikán aluli, nézhetetlen, javarészt gusztustalan és egy percig sem vicces.

Békacica

Nézzünk egy mérleget, vagy valami olyasmit. Csak úgy nagyjából.
Bevétel: spoiler
Veszteség: spoiler
Megérte?

Nekem kicsit fájt, amit láttam.
Nem családbarát tartalom. És nem is egy mélyremenő alkotás. Nem életem karácsonyi filmje. Kár, hogy a pozitív üzenet mellett egy irtózatosan károsat is közöl, vagy inkább a káros kreténség mellett próbál meghúzni egy családias szálat. Nekem nem ez a bulikultúrám, hál'istennek.
Viszont kikapcsolódni egészen jól lehet vele, ha ezektől el tudunk tekinteni 105 percre.

Törpillaa 

Hát őszintén nem a legjobb fajta vígjáték, de jókat nevettem rajtuk. Ez a film, annyira szánalmas. A szereplők mind borzalmas. A történet se nagyon jó, bár voltak részek, amiken kínomban nevettem. Azt gondoltam, hogy Jason Bateman és Jennifer Aniston összedobnak valami jó vígjátékra valót, mint a Förtelmes főnökökben, de csalódnom kellett.

Kedves_Könyvek

Soha többé nem tudok gyermeki szemmel nézni a tojáslikőrre… :D

1 hozzászólás
Theana 

Ettől igazán megjött a karácsonyi hangulatom, köszönöm. Igénytelen, trágár, agyon hajszolt történet, Jennifer Anistonban pedig ismét csalódtam. Ez nem az én ízlésem.

crissy 

Hát ez harmatgyenge volt.
Karácsonyi filmet akartam nézni, de nem akartam sírni, így hát alap, hogy egy vígjátékra esett a választás, ráadásul én szeretem a sok szereplős vígjátékokat, mert általában a kínos, de egyben vicces szituk születése kb. elkerülhetetlen bennük. Azt hittem, ez a film is ilyen lesz, de tévedtem. Szinte egyszer se nevettem, inkább sokszor fogtam a fejem rajta. A poénok gagyik voltak, a szerelmi szálról nem is beszélve… Az semmit se adott hozzá a történethez.
Mondjuk a végefele kicsit mintha beindult volna az egész, s ezért is adok inkább egy semlegesebb értékelést neki. Tetszett, hogy színes volt a szereplő brigád, viszont még így is eléggé sablonosak voltak a karakterek, így még ők se tudták feldobni a lapos sztorit.
Carla, a biztonsági őr viszont ódákat érdemel. Messze ő volt a legjobb karakter.
Egyszer elmegy, de aki igazán jó vígjátékra vágyik az inkább kerülje ezt.


Népszerű idézetek

Theana 

Josh: Mi van itt?!
Clay: Valami bűzlik.
Josh: Ja, mindenki dolgozik.

pizza42 

Josh: Te nem fázol télikabát nélkül?
Clay: Nem. Minden télen hízok 7 kilót, hogy ne kelljen télikabát.

Theana 

Josh: Bírja a jeges utakat?
Mary: Ó, kérlek! Ez egy Kia. Isten is ezt választaná.


Hasonló filmek címkék alapján