Haverok harca (2018) 135

Tag
100' · amerikai · vígjáték 16

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.

Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta,… [tovább]

angol
magyar
magyar

Képek 3

Szereposztás

Jeremy RennerJerry
Annabelle WallisRebecca
Jon HammCallahan
Leslie BibbSusan
Isla FisherAnna
Jake JohnsonRandy
Ed HelmsHoagie
Hannibal BuressKevin Sable
Rashida JonesCheryl Deakins
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 114


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez állati volt. Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Szeretem az igaz történet alapján készült filmeket, és ezen is jókat nevettem. Vicces, szórakoztató, bár van benne pár hülyeség az biztos, de nekem így is tetszett. Főleg Jeremy Renner szerepe, imádom a pasit, és ebben a filmben is nagyon jó volt. :-) A többi szereplő is jó volt, a zenék is, és az alapsztori is.

julcseee

Nekem nagyon tetszett, mostanában csak horrort vagy akciót néztünk, úgyhogy épp ideje volt egy kis vígjátéknak is, és ez nagyon hozta azt amit egy vígjátéknak kellett. A főszereplők is mind jók voltak. Mondjuk a végén mi már szentül meg voltunk győződve, hogy spoiler. Arra még kíváncsi lettem volna, hogy végül mi került bele az újságokba… nagyon jó esti/délutáni kikapcsolódásnak :)

Rekaboni

Nem olyan rossz ez, a maga bugyutaságával elmegy, kikapcsolódni pont jó. Nem az év filmje, de ki számított arra, hogy az lesz? Én jól szórakoztam, a lassítások királyak voltak.

LoneWolf

Egyszerű történet, a szituációból lazán áradó poénok és persze egy jó szereposztás. Nem az év filmje, de kellemes meglepetés, hisz joggal hittem, hogy kb. minden értékelhetőt ellőttek már a trailerben. Jerry helyzetelemző stílusát a Sherlock-ból nyúlták, meg akadtak kisebb önismétlések, mégis kellő fantáziával kezelték ezt a teljesen megfilmesíthetetlennek tűnő, fogócska témát…
spoiler

Lilla99 

Nem rossz film, de azért láttam már jobbat. Az alap történet nagyon tetszik, és szerintem van igazság abban, hogy „nem azért nem játszunk, mert már öregszünk. Azért öregszünk, mert már nem játszunk.” az pedig hogy igaz történet alapján készült az egész adott neki egy pluszt.A színészek szerintem jól ki lettek választva, viszont néhol már túlzásnak éreztem ezt a játékot. Viszont alapjában meg nagyon viccessé tette hogy minden helyzetben érvényes volt a fogózás. Újranézősnek nem mondanám, de egyszer talán megéri megnézni. Márcsak azért az egy bölcs mondatért is ami elhangzik benne.

barbymalik0112

Besírtam a film nézése közben. Beteg, de imádom.

balika88

Ez 1 baromság, de legalább jópofa baromság :D

Boglinc

Mondjon bárki bármit, baromi jól szórakoztunk rajta. :D Többször hangosan nevettünk. Szuper, hogy léteznek ennyire őrült emberek és az is, hogy ebben valaki jó lehetőséget látott egy filmhez.
Ne nőjetek fel soha, játszatok!

zuna19

Eszméletlen, hogy mennyire le tudott kötni ez a film.
Nagyon meglepődtem rajta, hogy ennyire humoros lett. Megszerettem és pont.
Az alaptörténet semmi extra, de mégis valamilyen szinten új. Végre valami máshoz lehetett nyúlni, nem az a szokásos tömegfilm.
A karakterek szimpatikusak voltak. A színészeket akiket eddig nem igazán sikerült megkedvelnem, most valamennyire közelebb kerültek hozzám.
Egyedül Leslie Bibb lóg ki a sorból. Őt valamiért nem sikerül kedvelhetőbbnek látnom. Mindig olyan ********.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Valaki egyszer azt mondta, nem azért nem játszunk, mert már öregszünk. Azért öregszünk, mert már nem játszunk.

Nocharity 

– Óraegyeztetés!
– Azt nem tudom, hogy kell.
– Nekem nincs is órám.
– Nincs olyan, hogy idő.

Bogesxd 

Hoagie: Oké, figyu, t-34 perc, akkor ér véget ez a fogadás. Újraindul a játék. Négyen vagyunk, négy kijárat van, csapdában a patkány. Oké, óraegyeztetés.
Callahan: Azt nem tudom, hogy kell.
Chilli: Nekem nincs is órám.
Sable: Nincs olyan, hogy idő.
Hoagie: Oké, öhh, öt órakor.
Callahan: Mért nem ezzel kezdted?
Anna: Ezzel fejezte be.

Nocharity 

Aki a múltban él, az, fiam, meghal a jelenben.

a_girl92 

"- miről beszélhetnek?
– ez köztünk marad?
– persze!
– Fingom sincs "
:D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján