Haverok harca (2018) 162

Tag
100' · amerikai · vígjáték 16

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül.

Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta,… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Jeremy RennerJerry
Annabelle WallisRebecca
Jon HammCallahan
Leslie BibbSusan
Isla FisherAnna
Jake JohnsonRandy
Ed HelmsHoagie
Hannibal BuressKevin Sable
Rashida JonesCheryl Deakins
Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 120


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez állati volt. Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. Szeretem az igaz történet alapján készült filmeket, és ezen is jókat nevettem. Vicces, szórakoztató, bár van benne pár hülyeség az biztos, de nekem így is tetszett. Főleg Jeremy Renner szerepe, imádom a pasit, és ebben a filmben is nagyon jó volt. :-) A többi szereplő is jó volt, a zenék is, és az alapsztori is.

julcseee

Nekem nagyon tetszett, mostanában csak horrort vagy akciót néztünk, úgyhogy épp ideje volt egy kis vígjátéknak is, és ez nagyon hozta azt amit egy vígjátéknak kellett. A főszereplők is mind jók voltak. Mondjuk a végén mi már szentül meg voltunk győződve, hogy spoiler. Arra még kíváncsi lettem volna, hogy végül mi került bele az újságokba… nagyon jó esti/délutáni kikapcsolódásnak :)

Rekaboni

Nem olyan rossz ez, a maga bugyutaságával elmegy, kikapcsolódni pont jó. Nem az év filmje, de ki számított arra, hogy az lesz? Én jól szórakoztam, a lassítások királyak voltak.

LoneWolf

Egyszerű történet, a szituációból lazán áradó poénok és persze egy jó szereposztás. Nem az év filmje, de kellemes meglepetés, hisz joggal hittem, hogy kb. minden értékelhetőt ellőttek már a trailerben. Jerry helyzetelemző stílusát a Sherlock-ból nyúlták, meg akadtak kisebb önismétlések, mégis kellő fantáziával kezelték ezt a teljesen megfilmesíthetetlennek tűnő, fogócska témát…
spoiler

BlackWidow

Legelőször ezt a filmet is moziban láttam, és igazából csak Jeremy Renner miatt hajlottam a filmre, tehát úgy nem vártam semmit, de így volt jó.
Tetszett. Szeretem azokat a filmeket, amik igaz történetre alapulnak. Aztán meg ez a fogócska ötlet… Nagyon jó. Milyen jó lehet még ilyen idősen is játszani…
Sokat nevettünk rajta, nem volt szerintem egy unalmas film, bár Jerry feleségéből nagyon elegem lett…. Viszont a végére nem tudtam abbahagyni a mosolygást.

barbymalik0112

Besírtam a film nézése közben. Beteg, de imádom.

MrsCumberbatch 

Imádtam. Kis szeleburdi csapat. Volt persze egy-két jelenet amit már túlzásnak találtam, de azért jót nevettem. A vége pedig… Nos az mindent vitt.

balika88

Ez 1 baromság, de legalább jópofa baromság :D

Emese_Szalai 

De jó kis film lehetett volna ebből! Vicces volt és nevettem is sokat, de valami hiányzott. A zene se illett rá.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Valaki egyszer azt mondta, nem azért nem játszunk, mert már öregszünk. Azért öregszünk, mert már nem játszunk.

Nocharity 

Aki a múltban él, az, fiam, meghal a jelenben.

Nocharity 

– Óraegyeztetés!
– Azt nem tudom, hogy kell.
– Nekem nincs is órám.
– Nincs olyan, hogy idő.

Bogesxd 

Hoagie: Oké, figyu, t-34 perc, akkor ér véget ez a fogadás. Újraindul a játék. Négyen vagyunk, négy kijárat van, csapdában a patkány. Oké, óraegyeztetés.
Callahan: Azt nem tudom, hogy kell.
Chilli: Nekem nincs is órám.
Sable: Nincs olyan, hogy idő.
Hoagie: Oké, öhh, öt órakor.
Callahan: Mért nem ezzel kezdted?
Anna: Ezzel fejezte be.

a_girl92 

"- miről beszélhetnek?
– ez köztünk marad?
– persze!
– Fingom sincs "
:D

a_girl92 

"- van neked öltönyöd?
– igen, van!
– adjak kölcsön egyet?
– Adjál kölcsön egyet!"
:D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján