Haven (2010–2015) 31

Haven első látásra csak egy, a sok New England-i, tengerparti kisváros közül, különös boltjaival, festői partjával és forgalmas kikötőjével. Egy nap Audrey Parker (Emily Rose) FBI ügynököt rutinmunka miatt a városba küldik. Audrey lassan elkezdi megismerni Haven titokzatos, sötét oldalát is…
[tovább]

angol

Szereposztás

Emily RoseAudrey Parker
Lucas BryantNathan Wournos
Nicholas CampbellWournos rendőrfőnök
Eric BalfourDuke Crocker
Mary Colin ChisolmEleanor
Richard DonatVince Teagues
John DunsworthDave Teagues
Adam CopelandDwight Hendrickson
Jayne EastwoodGloria
Glenn LefchakStan a rendőr

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Trixi 

Haven az ideális kisváros. Zord erdő, helyes kis kikötő, sejtelmes köd, nagy terek, kevés ember és egy kis misztikum. Ha tehetném már holnap költöznék :D :D :D , még az átkok sem zavarnának. Na jó, azért némelyik elég meredek.
A sorozat eleinte érdekes kis eseteket, átkokat mutat be, és a háttérben még elég csekély az ezek közti kapcsolat. De ahogy jönnek-mennek az évadok a háttér úgy kezd előtérbe kerülni és az átkok kicsit háttérbe szorulnak (más sorozatoknál is ez a szitu). Meg ami vagy aki az egyik évadban fontos szerepet kap, az a következőben már el is van felejtve, mint pl: a tiszteletes, Jennifer vagy William. A tiszteletes vajon miért utálta annyira az átkosokat? Nem tehettek róla, de szerinte meg igen. Hm? Érdekes volt a William szál, azt hittem jobban belemerülnek majd (hát nem). Vagy a múltat is feszegethették volna kicsit többször (Lucy, Sarah, stb.) Az első 4 évadot már többször láttam, így a háttér infok jobban összeálltak, de kíváncsi voltam vajon az utolsó évad mit tesz még hozzá. Hááát, (mint oly sok sorozatnál) nem ez lesz a kedvencem. 1-1 átok több részen keresztül húzódik, és a végső „poén” ….. na ne már! Meg mit tettek Duke-kal és Audrey-val? Értem én, hogy kell a valamilyen fejlődés a sorozatban, de azt tették tönkre, ami jó volt eddig benne. Hiba volt (akárcsak az internátusnál), vagy csak még nem szoktam hozzá az újdonságokhoz :D. Ettől függetlenül kedvenc marad a sorozat, max az utolsó évad kevesebbet lesz nézve :)

5 hozzászólás
KillerCat

Audrey Parker karaktere egyáltalán nem rossz, érződik rajta egyfajta Stephen King sztereotípia, az önmagát egyre jobban felfedező főhős visszatérő elem. A színésznő, Emily Rose jó párost alkot a Nathant játszó Lucas Bryanttel, mindkettő tud úgy nézni, hogy jelentőségteljesnek tűnjön.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján