Hannah Grace holtteste (2018) 28

The Possession of Hannah Grace
86' · amerikai · horror 16

A film története szerint egy rendőrnő nemrégiben került ki a rehabról. Az egyik éjszakai műszakot a hullaház közelében teljesíti, ám éppen ezen az éjszakán furcsa dolgok történnek az épület falai között…

Angol

Szereposztás

Stana KaticLisa Roberts / nővér
Shay MitchellMegan Reed
Grey DamonAndrew Kurtz
Louis HerthumGrainger
James A. Watson Jr.Dr. Henry Lewis
Kirby JohnsonAnna Grey
Larry EudeneDoktor
Jacob Ming-TrentErnie
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hmm ez tetszett, izgalmas alapsztori, és elég jól meglett csinálva. A szereplők is elég jók voltak, bírtam Megant, és elég bátorság kellett neki, hogy végig kihúzza egyedül a hullákra között az éjszakát. Kár, hogy ezt pont nem moziban néztem meg biztos izgi lett volna úgyis. Nekem tetszett, bár nem volt olyan ijesztő, de jó volt. Hannah Grace karaktere pedig zseniális.

2 hozzászólás
csokidani 

Egészen a 3/4-éig tökéletes volt. Jól építették fel, volt benne egy alap feszkó, és szépen fokozatosan növelték. Aztán nekem a vége felé valahogy megbicsaklott, megtört a ritmusa, olyan mintha rájöttek volna h már csak 10 percnyi idejük van és gyorsan megvágták az anyagot ahol csak tudták. Ezért haragszom, mert egy nagyon erős hangulatú filmet rontottak így el. Persze lehet h ez másnak nem fog így tűnni. és ettől függetlenül is jó mozi, érdemes bepróbálni. Kiemelném a helyszínt, ami messze az egyik legtökéletesebb amit láttam. Beton kórház beton belsejében. Kellően hideg és rideg. Nagyon jó választás.

Kingslayer

Nos, ez lehetett volna őrülten jó, ha a végét össze nem csapják, ahogy előttem is írták már. Illetve nagyon jó volt az első kétharmada. A harmadik harmada végett viszont kénytelen vagyok két csillagot levonni.

3 hozzászólás
victoria_m997

Szerintem borzalmas volt. Az első pár perc zseniális volt, bár a lány alapból nagyon jó volt. Tetszett a hang, a csontok ropogása zseniális volt. A látványvilág szuper, a zene is, a képi világ és a hangulatkeltés is. Viszont szerintem elképesztően unalmas lett. Az első 2 perc izgalmán kívül kapunk 1 óra dög unalmat, néha egy pici történetet, majd nagyjából 15 perc izgalmat, majd egy förtelmes lezárást. Egy jó alapötletű film, amit nem sikerült kivitelezni. Ráadásul szerintem a magyar szinkron sem lett eltalálva. Nem a szinkronhangokkal volt baj, hanem nekem nem passzolt a karakterekhez (Meganhoz semmiképp nem ezt a hangot tudom elképzelni), ahogy a narrátor sem illett a történethez.

Rebane 

Az alapsztori nem volt rossz, a főszereplő karaktere szerintem rendhagyó, nekem nem volt bajom a drogos exrendőr karakterrel, aki meglopja az exét, habár nyilván nem tudok szimpátiát érezni iránta :D Viszont nem volt ijesztő, nekem inkább uncsi volt. Meglehetett nézni, semmivel nem rosszabb, mint az elmúlt pár év Annabelle és hasonló horrorjai, de nem is jobb.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján