Hannah Grace holtteste (2018) 56

The Possession of Hannah Grace
86' · amerikai · horror 16

A film története szerint egy rendőrnő nemrégiben került ki a rehabról. Az egyik éjszakai műszakot a hullaház közelében teljesíti, ám éppen ezen az éjszakán furcsa dolgok történnek az épület falai között…

Angol

Képek 3

Szereposztás

Stana KaticLisa Roberts / nővér
Shay MitchellMegan Reed
Grey DamonAndrew Kurtz
Louis HerthumGrainger
James A. Watson Jr.Dr. Henry Lewis
Kirby JohnsonAnna Grey
Larry EudeneDoktor
Jacob Ming-TrentErnie
Nick ThuneRandy

Kedvencelte 1

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hmm ez tetszett, izgalmas alapsztori, és elég jól meglett csinálva. A szereplők is elég jók voltak, bírtam Megant, és elég bátorság kellett neki, hogy végig kihúzza egyedül a hullákra között az éjszakát. Kár, hogy ezt pont nem moziban néztem meg biztos izgi lett volna úgyis. Nekem tetszett, bár nem volt olyan ijesztő, de jó volt. Hannah Grace karaktere pedig zseniális.

2 hozzászólás
kkata76 

Nekem ez tetszett… nem is annyira a történet miatt, hanem inkább a hangulata az, ami megfogott.

csokidani 

Egészen a 3/4-éig tökéletes volt. Jól építették fel, volt benne egy alap feszkó, és szépen fokozatosan növelték. Aztán nekem a vége felé valahogy megbicsaklott, megtört a ritmusa, olyan mintha rájöttek volna h már csak 10 percnyi idejük van és gyorsan megvágták az anyagot ahol csak tudták. Ezért haragszom, mert egy nagyon erős hangulatú filmet rontottak így el. Persze lehet h ez másnak nem fog így tűnni. és ettől függetlenül is jó mozi, érdemes bepróbálni. Kiemelném a helyszínt, ami messze az egyik legtökéletesebb amit láttam. Beton kórház beton belsejében. Kellően hideg és rideg. Nagyon jó választás.

Kingslayer 

Nos, ez lehetett volna őrülten jó, ha a végét össze nem csapják, ahogy előttem is írták már. Illetve nagyon jó volt az első kétharmada. A harmadik harmada végett viszont kénytelen vagyok két csillagot levonni.

3 hozzászólás
victoria_m997

Szerintem borzalmas volt. Az első pár perc zseniális volt, bár a lány alapból nagyon jó volt. Tetszett a hang, a csontok ropogása zseniális volt. A látványvilág szuper, a zene is, a képi világ és a hangulatkeltés is. Viszont szerintem elképesztően unalmas lett. Az első 2 perc izgalmán kívül kapunk 1 óra dög unalmat, néha egy pici történetet, majd nagyjából 15 perc izgalmat, majd egy förtelmes lezárást. Egy jó alapötletű film, amit nem sikerült kivitelezni. Ráadásul szerintem a magyar szinkron sem lett eltalálva. Nem a szinkronhangokkal volt baj, hanem nekem nem passzolt a karakterekhez (Meganhoz semmiképp nem ezt a hangot tudom elképzelni), ahogy a narrátor sem illett a történethez.

Rebane 

Az alapsztori nem volt rossz, a főszereplő karaktere szerintem rendhagyó, nekem nem volt bajom a drogos exrendőr karakterrel, aki meglopja az exét, habár nyilván nem tudok szimpátiát érezni iránta :D Viszont nem volt ijesztő, nekem inkább uncsi volt. Meglehetett nézni, semmivel nem rosszabb, mint az elmúlt pár év Annabelle és hasonló horrorjai, de nem is jobb.

Corvus_CoRex 

A DVD (könyvtári!) beállításoknál elég ijesztő volt a csajszi, még el is bizonytalanodtam, hogy vajon jó ötlet volt-e lekapcsolni a TV mellett az akvárium lámpáját. :D Eredetileg az udvari lámpákat is le akartam kapcsolni, de azokat végül inkább égve hagytam.

Na, rögtön az elején az az ördögűzős jelenet… mondom ha az egész ilyen lesz…
Aztán jött a „bevezetés a hullaházba”, na, az jó volt, tetszett, mármint maga az épület. Viszont eszembe jutott róla az Éjjeliőr a hullaházban és szerintem amiatt kezdtem kicsit izgulni. Reméltem, hogy ez is lesz legalább olyan jó.

Hát… nem lett. :s

Legalábbis nekem.
Az elején még volt 1-2 pillanat, amikor már-már kezdett volna izgalmas lenni, de eskü csakhamar jobban f*stam attól, hogy mikor a „démon” munkálkodott, a yorkink többször is előmászott a takaró alól és morgott. De az udvar fele nézett. :D Meg előtte a spánielem is csinálta ezt. =D
De aztán a morgások abbamaradtak, a film meg csakhamar átment idegesítőbe. Kiszámíthatóba. Röhejesbe. Unalmasba. :s

Aki nem látott még horrorfilmet, vagy nagyon félős, annak félelmetes lehet persze, de szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. A vége meg egyenesen úgy össze van csapva, hogyha nem DVD-n néztük volna, azt hinném, a reklámblokkok miatt kivágtak belőle jeleneteket. :/

Arra volt jó ez a film, hogy kedvet kaptam újra nézni az Éjjelőrt. X,)

DeadBite 

Ez a film…érdekes.És sajnos nem a jó szempontból.Az első 10 perc irgalmatlanul jó,tök örültem,hogy ilyen intenzív felütéssel kezd.Aztán valahogy ez a kezdeti lendület elkezdett elfogyni.Az ijesztések kreatívak voltak,ez tény,de akkora hatásuk nem volt,amilyet szerettek volna.Pluszba még elmegyünk Megan sztorijába is,ami elmegy,de legyünk őszinték,nem ezért nézzük a filmet.
Pedig amúgy az alapsztori ígéretes és egyedi,én legalábbis nem sűrűn találkoztam olyan filmmel,ami keveri a hullaházat az ördögűzéssel.Kicsit identitásválságban szenved a film,de ezt a forgatókönyv számlájára írom.Nekem a vége nagyon összecsapottnak tűnik.
Egy nézést megér a film,ha többet nem is.Vanna azért jó pillanatai,de semmi extra.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján