Hanazakari no Kimitachi e: Ikemen Paradise (2007–2007) 22

For You In Full Blossom: Ikemen Paradise · 花ざかりの君たちへ〜イケメン♂パラダイス〜
japán · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 12
1 évad · 12 rész

Az Egyesült Államokba élő Asija Mizuki egy műsort néz a televízióban, amiben a magasugró Szano Izumi is szerepel. A lány azonnal beleszeret az atléta tehetségébe. Amikor összetűzésbe kerül az osztálytársaival, Mizuki úgy dönt, hogy követi Szano-t és beiratkozik az Osaka Középiskolába, abba a… [tovább]

Szereposztás

Oguri ShunSano Izumi
Horikita MakiAshiya Mizuki
Mizushima HiroNanba Minami
Ikuta TomaNakatsu Shuuichi
Okada MasakiSekime Kyougo
Kiritani MireiAmagasaki Kanna
Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

kkata76 

Oguri Shun sem volt rossz, de azért elsősorban Ikuta Toma miatt tetszett a sorozat, ez egy nagyon hálás szerep. (Ha valaki nem tudná beazonosítani, a 2012-es koreai változatban ezt a szerepet Lee Hyun Woo játszotta).

rhysciar

Szóval… a sorozat, amihez én nem tudok normális értékelést írni. Ez van. Imádom. Az első perctől kezdve az utolsóig. :D
Nakatsu rules!!!!

Röfipingvin

Bár én elsősorban Dél-Koreából nézek sorozatokat, néha néha kitekintek a szigetországba is, hisz ők is számolatlanul ontják a sorozatokat, melyek jelentős részének manga az alapja.
Ez a Hana Kimivel is így van, mely egy tipikus ázsiai motívummal a „lány fiúnak öltözikkel” operál és az ebből adódó mindenféle bonyodalom meg persze a két főhős egymásra találása áll a dorama középpontjában.
Aranyos volt a sorozat, elég nagy kultusza van a mangának is, a sorozatnak is, még talán a tajwaniak is csináltak remaket belőle. Ettől eltekintve azért nem vett meg magának teljesen.

Andro 

Sajnos sehol nincs a mangához képest. És még Oguri Shun és Horikita Maki sem menti meg nálam. Gyenge történet, közepes színészi játék. Kár volt megcsinálni.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján