Hajrá csajok! (Hajrá csajok! 1.) (2000) 108

Bring It On
98' · amerikai · vígjáték 12

A San Diego-i Rancho Carne középiskola focicsapatának, a Rancho Carne-i Bikáknak (Toros) pomponos szurkolócsapata, vidám és vagány fiatalokból áll, akiknek jól felvágták a nyelvét, és olyan gyakorlatuk van, amely biztosíthatja számukra a sorrendben hatodik bajnoki címet az országos bajnokságon.… [tovább]

angol

Képek 42

Szereposztás

Kirsten DunstTorrance Shipman
Eliza DushkuMissy Pantone
Jesse BradfordCliff Pantone
Gabrielle UnionIsis
Clare KramerCourtney
Nicole BilderbackWhitney
Nathan WestJan
Brandi WilliamsLafred
Tsianina JoelsonDarcy
Rini BellKasey

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Tinikorom egyik kedvence a hajrá csajok filmek. Szórakoztatóak, viccesek, hangulatos, élvezhetőek, jó szereplők, jó zenék, a tánc mutatványok is, elég látványosra sikeredtek, és egy könnyed limonádé. Jó újra megnézni őket, sokat nevetek még mindig rajtuk, vicces volt, és néha csodálkozom, hogy én ezt tényleg szeretem?! :-)

Charityy 

Nem olyan rossz ez a film. Úgy gondolom, vannak ennél sokkal rosszabb bugyuta amerikai filmek is. Igaz, ez sem volt kimagasló, de egyszeri nézésre nekem megfelelt. Kicsit gyerekesek voltak a szereplők, meg a történet sem volt egy nagy cucc… De nem kell itt a hibákat keresni és máris élvezhetőbb lesz.

kiruu

Először az 5. részt láttam még anno, azután ez nagyon ingerszegény volt. Most sem nyűgözött le, de egynek jó. Klisés, klasszik amerikai.

blackbeakwitch 

20 éves film, de míg fel nem került a Netflixre teljesen kimaradt az életemből, ami azért érdekes mert a 3. 4. és 5. részt láttam nem is egyszer. :D
Kicsit csalódás volt számomra, hiába első rész, sokkal gyengébb mint utódai (kivéve a 2.részt, az a leggyengébb). A koreográfiák se voltak annyira jók, mint a többi filmben, az a „tánctanár” aki a béna koreot tanította be nekik szörnyen idegesítő volt.
Torrance iszonyat irritáló volt, sokkal jobban bírtam Missyt. Cliff az egyik leghelyesebb Hajrá csajok-srác a filmsorozatban. :D Gabrielle Union és a csapata vitte a hátán az egész filmet.
Bugyuta limonádé film. Hát ez a rész pont nem újranézős, inkább a 3-4-5. részek, de ha egyszer újra tartok egy Hajrá csajok maratont akkor ez sem maradhat ki. :)

mandu 

Talán egyszer-kétszer belefutottam, mikor adták a tévében, de sosem néztem végig, mert biztos voltam benne, hogy valami gagyi, csajos, nyálas tinifilm. :D Mármint az is, de jobb egy fokkal, mint társai. Lekötött, nem pörgettem bele ötpercenként és bár a karakterek nem nevezhetőek… Hmmm… Érdekesnek vagy szerethetőnek, azért a tolerálásuk nem okozott nagyobb gondot.

Mesemondo

Végtelenül bugyuta film. Az amcsi haverjaim szerették volna újranézni (gimis nosztalgiából), de a végére ők is elismerték, hogy menthetetlen… Két csillagot kap, mert volt benne pár jó koreográfia. A többi az vállalhatatlan. Nem is értem, Kirsten Dunst karrierje hogy élte ezt túl.

Syssy922 

Egyet értek Kirsten Dunst utolsó mondatával: Hát ez tök ciki volt.
Amúgy sem szeretem valamiért ezt a színésznőt, de azért próbáltam kizárni az ellenérzéseimet. Nem biztos, hogy sikerült, de az is tuti, hogy nem csak miatta nem szerettem ezt a filmet. A többi színésszel nem volt bajom, Missy még majdnem szimpatikus is volt.
Néhány részlete tetszett, de ha azok nem lettek volna…
Összességében azt tudom elmondani, hogy nem nagyon ajánlom megnézésre. A 3. és 5. részt láttam, azok tetszettek, de ez szerintem szörnyű volt.

Negative_Singularity

Sosem láttam még az első részét, a tv-ben, ha elkaptam a filmet, mindig csak a folytatást adták. Hát… megéltük ezt is :D Alapjáraton semmi bajom a cheerleading-gel, sőt! Ha amerikai lennék, valószínűleg be is szállnék a csapatba. Ami visszatetsző és unszimpatikus, az a már-már kötelező jellem, ami ezzel jár: legyél szőke, buta, pics@, nézz le mindenkit, járj a föld felett, légy tökéletes. Nem, ez köszi, de nem. Viszont ez a film a maga bugyutaságával úgy érzem, pont erre a sztereotípiára igyekszik rácáfolni, mindenekelőtt a főszereplő, Torrance-szel.
Igazából ez egy vidám, üdítő kis film, ha az ember nem kapargatja meg a felszínt. :)

balika88

Rövid szoknyák, táncikáló csajok! Nem lehet ez rossz film! :D Mondaná az ember ránézve a borítóképre! :D
A valóság pedig az hogy végülis tényleg nem rossz, de nem is annyira jó mint amilyenre emlékeztem.. :-)

Biann

Jaj, én annyira élveztem! Instant flashback a 2000-es évekbe (bár talán nem is láttam ezt a filmet), annak minden szerethető és már kicsit mulatságos kliséjével együtt. Tetszik a történet, szeretem, hogy a végén spoiler, de a legjobbak a szurkolószámok, a „Brr, it's cold in here”-t utána legalább még 10x meghallgattam. Érdekes összehasonlítani a fehér lányok kimért, fegyelmezett mozgását, és a fekete lányok szintén fegyelmezett, de mégis sokkal dinamikusabbnak, hullámzóbbnak tűnő táncát.


Folytatása

Összehasonlítás

Hajrá csajok!


Hasonló filmek címkék alapján