Geonbbangseonsaengkwa Byeolsatang (2005–2005) 4

Hello My Teacher / Hardtack Teacher and Star Candy / Biscuit Teacher and Star Candy · 건빵선생과 별사탕
60' · dél-koreai · romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 16 rész

Na Bo Ri (Gong Hyo Jin) nagy álma, hogy középiskolai tanár legyen. De nem akárhol! Saját középiskolájába szeretne visszamenni tanítani, ahonnan, egy félreértés folytán, csúfos kicsapással távolították el. Azóta is legendák keringenek róla iskola szerte, mely rettegett hőssé teszi őt a többi… [tovább]

Szereposztás

Gong Hyo JinNa Bo Ri
Gong YooPark Tae In
Choi Yeo JinNam Jaem Ma
Kim Da HyunJi Hyeon Woo
Yang Geum SukPark Tae In mostohaanyja
Hirdetés
Geonbbangseonsaengkwa Byeolsatang (2005–2005)
Forgatókönyvíró

Gyártó
SBS

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

오르쉬

Nem volt ez olyan rossz, de… Hasonló a 2009-es Boys Over Flowers-hez, csak itt egy tanárnő szemszögéből látjuk a dolgokat. Gong Yoo első főszerepében brillírozik, mondhatni túlságosan is, nagyon jól játszik. Sajnos nem hiszem el, hogy ő egy középiskolás diák, és az osztályába járó srácok is némiképp túlkorosnak tűnnek, viszont a lányok rendben vannak. Itt még nem „virágfiúk” járnak a suliba!
Nem értem, nem értem, hogy Na Bo Ri mi a fenét eszik a Tanárúron?!
Tanárúr, ébredjen már fel!
Tanárnő, ne legyen már ennyire naív…!
Ettől függetlenül vannak a sorozatban nagy pillanatok, érdekes esetek, helyenként tabutémákat feszegetve. Persze, hogy klisés, de csak azért, mert nekünk nem új ez a sorozat. Érdekes megfigyelni a 2005-ös ruházatot, nekem a 90-es évek jutottak eszembe róla. Hagyományos mobiltelefont és vezetékes telefont használnak, ez kortörténeti dokumentumfilm pluszban. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján