Ezüst pisztolygolyók (1985) 27

Silver Bullet
95' · amerikai, holland · kaland, dráma, horror 18

Minden teliholdkor félelem tartja rettegésben az amerikai kisváros lakóit, amikor egymást követik a titokzatos gyilkosságok. Egyedül Marty, a mozgássérült kisfiú biztos abban, hogy a gyilkosságokat egy farkasember követi el, és nyomozni kezd a rettenetes gyilkos után. Egy éjjel sikerül neki… [tovább]

Szereposztás

Gary BuseyRed
Corey HaimMarty Coslaw
Everett McGillLowe tiszteletes
Megan FollowsJane Coslaw
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Nevra 

Nem gondoltam volna, hogy ez a film ennyire tetszeni fog. A történet szuper, szereplők profik. (Ha nem tudom, hogy Megan Follows is itt van, akkor lehet későbbre hagyom.)
A történet: Minden tetszett benne. Az, hogy a spoiler a vérfarkas. Azt hittem a 2. temetés után, hogy ő akarja majd elkapni a farkast.. Bár, a holttestekből mutathattak volna többet, hogy mennyire tépte szét őket stb.. De azért így is jó volt. A kis város is rendben volt.
Szereplők: 3 kedvencem volt. Jane, Marty és Red.
Marty nagyon szimpatikus volt. Bátor fiú. Az éjszaka közepén kimegy tűzijátékozni. :D nem semmi. ÉS nem pánikolt be mikor a vérfarkas szemben állt vele. Hanem jól célzott.:D
Jane meg…persze, hogy a kedvencem volt. Hisz Megan fan vagyok. Tipikus szerep volt. Nagyon szerettem. Az volt jó mikor Marty-val nem veszekedtek, hanem összedolgoztak.
Red nagyon vicces és jó fej volt. Először nem gondoltam volna, hogy ennyire szereti Marty-t. Jó kis járgányt szerelt neki.:)
A film végétől kicsit többet vártam volna, de aztán megbékéltem vele.
Újranézős ez tuti.

Timi98 

A könyv jobban tetszett, mint a film. Bár volt pár ismerős szereplő, de nem túl jól válogatták ki őket. King könyve egy „naptártörténet” amelynek lényege a rövidsége. Szerintem másfél óra túl hosszú ennek a rövid és egyszerű történetnek. A vége viszont jó lett. Nem vagyok oda a vérfarkasos történetekért, de ez szerintem jó, maga az emberfarkas megjelenése is élethű.

kkata76 

King-féle humor: a kocsmáros baseball ütőjén a bevésett szöveg: „the peace maker”. Egész jó film a fiatal Corey Haimmal, aki a nyolcvanas évek tinisztárja (ikonja) lett, hogy aztán eltűnjön a süllyesztőben. Több ismerős színész is feltűnik, és vannak nagyon jó részek benne, mint amikor Jane (a narrátorunk) a szemeket fürkészi – az nagyon tetszett. Izgalmas volt, még úgy is, hogy olvastam, szóval maga a történet nem tartogatott meglepetést. Majdnem jobban tetszett, mint a kisregény.

Ez_elment_vadászni

Milyen rohadt önző gyerek ez a Marty! Megölnek egy csomó embert, köztük a barátját, erre mit kifogásol? ELMARAD A TŰZIJÁTÉK, B+! Egyébként nem jobb vagy rosszabb, mint a korabeli horrorféle filmek. Lassan indult be, volt pár véres jelenet, családi dráma.
A szinkron pocsék volt.

14 hozzászólás
Kingslayer

Egyik kedvenc vérfarkasos filmem, bár nem vagyok oda a műfajért. De Stephen King bármelyik szörnyet veszi elő a szekrényből, abból szinte mindig valami jó kis rémmese rittyen.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján