Esős vasárnap (2014) 13

Like Sunday, Like Rain
104' · amerikai · dráma, zenei

Reggie tizenkét éves, csellós csodagyerek. Gazdagság és bőséges erőforrásokkal körülvéve éli életét Manhattanben, melyből hiányoznak a szülők és a barátok. Elidegenedve a családtól, egy zűrös kapcsolat, és a pincérnői állás elveszítése után, a huszonhárom éves zenész Eleanornak szüksége van egy… [tovább]

angol

Szereposztás

Julian ShatkinReggie
Leighton MeesterEleanor
Billie Joe ArmstrongDennis
Debra MessingBarbara
Olga MeredizEsa
Georgia Ximenes LifsherSylvia
Alfredo NarcisoGreg

Kedvencelte 2

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

ziara

Pont ez kellett ma estére. Nagyon szép, csendes, lassú film. A zene csodaszép, bár be kell vallanom, hogy kornett nevű hangszerről eddig még nem hallottam.
A lány és a kis srác pont jókor kerültek bele egymás életébe, valami fontosat hagyva maguk után.

Dorka 

Jól esett. Néha elgondolkodom, más színésszel is tudott-e volna ennyire tetszeni, de valószínűleg nem. Ez így volt tökéletes. Leighton-t valamiért nagyon megszerettem, még a Gossip Girl-ben, mindig jól esik látni. Most is.
Eredetileg 8-at akartam rá adni, de szerintem csak azért, mert a 8-as a kedvenc számom, így az jobban kifejezi, mennyire tetszett :) Hogy pontosan miért tetszett annyira, azt nem tudom. A szereplők, a zene (!), a hangulat, az egyszerűség.

Nikkincs

Gondolatébresztő, kedves, szívhez szóló. És csodás a zenéje! Mindenkinek kellene egy ilyen inspiráló találkozás az életében.

orsifabian 

Lassan halad ugyan, de nekem nagyon tetszett a Reggie és Eleanor között kibontakozó kapcsolat, imádtam a filmet.

EBrody

Nem azért, mert hétfő van, és esik, hanem mert annyira gyönyörű, kedves és melengető az egész, a zene pedig facsargatja a szívet..

adaline

Valószínűleg bennem van a hiba, de nekem ez nem tetszett. Végig unalmas volt. Leighton miatt néztem meg, mert kedvelem a szinésznőt. Ő nem okozott csalódást. A gyerek az agyamra ment, lehet ha másabb a karaktere, akkor jobban tetszett volna a film is.


Hasonló filmek címkék alapján