Enlisted (2014–2014) 4

Három egymástól nagyon eltérő fivér, mind az amerikai hadsereg kötelékében áll, ugyanazon kitalált floridai bázison, Fort McGeeben állomásozik. Míg a bázis legtöbb katonája a Közel-Keleten harcol, a két fiatalabb fivér, Derrick és Randy a hátországi őrshöz tartozik. Az ő feladatuk a bázis… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Geoff StultsSgt. Pete Hill
Chris LowellCpl. Derrick Hill
Parker YoungPvt. Randy Hill
Angelique CabralSgt. Jill Perez
Keith DavidSgt. Major Donald Cody

Kedvencelte 2

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

kiruu

Nincs szívem rosszat mondani erre a sorozatra. Akkor sem, ha vannak hibái. Mert vannak, de azokkal együtt lesz tökéletes. Igen, zavart, hogy időrendileg a részek nem voltak a topon, illetve, hogy négy karakter vitte a hátán az egészet, de attól még remekül szórakoztam a nézése közben.
Nem tudom eldönteni, hogy Geoff Stults, Chris Lowell, vagy Parker Young a kedvencem. Mindhárom illettek a szerepükbe, imádnivalóan hozták a karakterüket. Parker Young nekem a Suburgatory óta nagy kedvencem, hihetetlenül illik hozzá a buta, de szexi szerep. Geoff a férfiasabb, keményebb külső miatt hozta az „igazi” katona és a nagytesó szerepet. Lowell pedig a cuki, és közömbös bajkeverő, de közben titkon romantikus középső testvér szerepet alakította jól. Ők hárman így voltak tökéletesek.
Aki még sokat tett a sorozathoz, az Keith David. Minden tisztelet főtörzsmester, zseniálisan alakította a kicsit bolond, de közben komoly főnök szerepét. Imádtam. :)
Összességében azt tudom mondani, hogy senki ne várja, hogy ez a sorozat majd eget rengető lesz, de a kategóriájában szerintem hozza azt a szintet, amit kell. Egy szuper vígjáték és szitkom, amiben tényleg vicces poénok vannak, jó karakterek, és kellemes kikapcsolódást nyújt. És ennyit arról, hogy nem kezdek bele új sorozatba, mert ugye a szorgalmi időszakom már elkezdődött… azért rohadt nagy kár, hogy elkaszálták. Olyan jókat nevettem.


Népszerű idézetek

kiruu

Úgy nézünk ki, mint egy csoport grupi egy One Direction koncerten.

1. évad 1. rész
kiruu

– Kit láttok, amikor belenéztek a tükörbe?
– Dodó kacsát. Az ő képe van a tükrömre ragasztva.
– És ki van Dodó kacsa mellett?
– Ryan Gosling. És mellette még egy Ryan Gosling kép van, de ezen már két kiscicával látható.

1. évad 1. rész
kiruu

– A szívatásnak három alapszabálya van: Sose aludj el. Ne igyál bontott palackból. És mindig takard a tököd.
– „Mindig takard a tököd.”
– Nyugodtan hívj professzornak, ha úgy tartja kedved.
– Éppen írtam le.
– Nem takarhatod a tököd kifogásokkal.

1. évad 10. rész
kiruu

The army is filled with troopson heroic missions, and then there's us. We take care of things at home. We are the Rear Detachment. Yes, we're soldiers.

kiruu

Bajszom van, amely a testvérem fanszőrzetéből készült.

kiruu

– Mondhatsz, amit akarsz, bíráskodás nélkül.
– Hízol az arcodra.
– Még nem áll készen a beszédre.

1. évad 13. rész

Hasonló filmek címkék alapján