Emésztő megszállottság (2013) 8

Trap for Cinderella
100' · angol · dráma, thriller, krimi 12

Leég egy ház a francia Riviérán. Két áldozat van, Micky és Domenica. Gyermekkori barátok voltak, ám útjaik elváltak egymástól. Az egyik meggazdagodott a másik szegény maradt. Most újra találkoztak, ám a tüzet csak egyikük élte túl – a felismerhetetlenségig összeégve. A plasztikai sebészek új… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Tuppence MiddletonMicky
Frances de la TourElinor néni
Alexandra RoachDo
Aneurin BarnardJake
Kerry FoxJulia
Stanley WeberSerge
Elizabeth HealeyDo édesanyja
Alex JenningsChance
Tim WallersDo édesapja
Pierre BoulangerJean Claude
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Teljesen közömbös krimi totálisan érdektelen szereplőkkel. Nem pontozom nagyon le mert rossznak nem rossz, hanem csak semmilyen.

nattyreach

A Csapda Hamupipőkének a filmváltozata. Örültem volna, ha meghagyják a címét, mert sokkal kifejezőbb és karakteresebb, mint az, amit végül adtak.
Az egyik legfurább könyves élményem volt, többször is olvastam, így most nagyot néztem, hogy van filmváltozata. Könyvhű, alig változtattak egy-két részleten, pár apróságot adtak hozzá a karakterek mélységének érdekében. Mickyt szebbnek képzeltem, de az már biztos, hogy sikerült vadócnak, őrültnek, szenvedélyesnek ábrázolni, csakúgy, mint Dót. Nem egy klasszikus krimi, kevés szereplős, nemigen kell keresni az elkövetőt. Ugyanakkor okos, és nagyon ügyesek a visszaemlékezések.
Ha nem olvasom a könyvet, biztos jobban megdöbbenek rajta. Nem hiányzik a könyv ismerete. A vége viszont nem az, ami a könyvben, ott van még egy plusz csavar, nekem az jobban tetszett.

6 hozzászólás
Zajec_Sternenkind 

Kár, hogy nem az eredeti címet fordították, tényleg sokkal kifejezőbb. Egyébként nem olvastam a könyvet, de az az érzésem, hogy olvasva sokkalta jobban tetszett volna, mint látva. Egyszerűen vannak történetek, amiket nem lehet 100%-osan vászonra vinni, és meg kell hagyni őket a lapoknak; szerintem ez pont egy ilyen sztori volt.
Vontatott volt az eleje, próbálták a lelkiségre alapozni a dolgokat különösebb cselekmény nélkül, ami – megint mondom – egy könyvben átjön, de itt kevés volt. A csavar… hát, az első öt percben levágtam, mi a helyzet, és bár tévedtem, nem jártam messze az igazságtól, így egyáltalán nem ütött nagyot. Kicsit csalódott voltam.
A Mickyt játszó színésznő viszont nagyon jó választás volt, karakteres, vad, szép – megértem Do vonzalmát iránta.

Bee

Nekem egy kicsit olyan érzésem volt mintha egy kicsit durvább Agatha Christie-t néztem volna … Picit kiszámitható is …De azért izgalmas volt !
Aneurin Barnardbol megint keveset kaptam :(


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján