Elpusztíthatatlanok (1988) 41

They Live
93' · amerikai · akció, sci-fi, horror 16

A gazdasági válság következtében munka nélkül maradt Nada (Roddy Piper) Los Angelesbe megy munkát keresni. Állás helyett azonban egy világméretű összeesküvés nyomaira bukkan. Kezébe kerül egy különleges napszemüveg, amelyen keresztül egészen más színben látja a világot. Az óriásplakátok, a… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Roddy PiperJohn Nada
Keith DavidFrank
Meg FosterHolly Thompson
Peter JasonGilbert
George 'Buck' FlowerDrifter, átálló ellenálló
Raymond St. Jacquesutcai prédikátor

Kedvencelte 8

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Az őrület torkában után ez valami borzalmas volt. Klisés, de tűrhető idegen inváziós alapötlet, kínosan fura kivitelezése, átkozottul unalmasan tálalva, aminek persze az sem tett jót, hogy egy olyan pankrátort választottak főszereplőnek, aki még egy nyamvadt fegyvert sem tudott hihetően kézben tartani. Úgy érzem, hogy ez a film csupán az elhíresült: „I have come here to chew bubblegum and kick ass… and I'm all out of bubblegum.” mondata miatt lett kult-klasszikus, mivel csak kicsivel élvezhetőbb, mint mondjuk egy mai Asylum produkció, így nehezen szenvedtem végig ezt a másfél órát is. Csoda, hogy Keith David karrierje túlélte ezt.

3 hozzászólás
Lady_Hope

Nagyon örülnék ha végre a hátam mögött lenne az az időszak amikor rossz filmeket kell megnéznem, mert része a tananyagnak.
Ennél unalmasabb, szájbarágósabb, olcsóbb filmet nem most láttam. Annyira semmilyen volt, és annyira nagyot akart szólni, hogy rémesen kínos volt minden perce.

Filmdoki 

Hajaj! Nagyon erős alappal bír ez a film, Carpenter mégis, mintha nem akart volna belőle egy olyan igazán masszív társadalomkritikus darabot csinálni. Részletesebb véleményem a filmről:
http://filmdoki.blog.hu/2017/12/03/elpusztithatatlanok

Popovicsp87 

Kifejezetten tetszett, bár lehet, hogy Roddy Piper miatt.
A bankos mondása azóta szállóige lett. :D
Nehezen indul be, de a napszemüveg ötletes megoldás, hogy ezáltal lehet látni a „valóságot”.
Kicsit nyitottnak éreztem a végét.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján