Maximális túlhajtás (1986) 14

Maximum Overdrive
97' · amerikai · akció, vígjáték, horror 18

Egy kamionos pihenőhelyen a pincérnő elvágja a kezét egy elektromos késsel, ami hirtelen életre kel. Később kiderül, hogy mindez egy üstökös hatására történik, sőt hamarosan minden gép elkezd élőként viselkedni és rendkívül félelmetes, erőszakos módon viszonyulnak az emberekhez.

Képek 1

Szereposztás

Emilio EstevezBill Robinson
Pat HingleHendershot
Laura HarringtonBrett
Yeardley SmithConnie
John ShortCurt
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

dr_Eminens 

Nagyon rossz film. Remekül szórakoztam rajta.

Ha azt hiszed, az öntudatra ébredt, földönkívüli befolyás alatt álló kamionok (és fűnyírók, hajszárítók, elektromos kenyérszeletelők, etc.) önmagukban nem elég halálosak, csak várd ki, amíg megtanulják beüzemelni a gépfegyvereket!! Főhőseink is nagy sz-rban lennének, ha nem egy olyan útszéli vendéglőben húzták volna meg magukat, aminek az alagsorában szerencsére pont van egy fegyverarzenál, beleértve pár gránátvetőt. (Hogy a kamionokat mi tartotta vissza attól, hogy egyszerűen letarolják az egész épületet, nem derül ki.) És még csak a felszínét kapargatom ennek a B-filmes agymenésnek.

Ja, King ekkoriban kokainfüggő időszakát élte, de ezt mondanom sem kell.

Midnightsp 

Az a jó King műveiben, hogy amikor jók, akkor nagyon jók, amikor pedig rosszak, akkor gyakran még jobbak. Azt hiszem ez a jelenség ebben a filmben csúcsosodik ki.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján