Maximális túlhajtás (1986) 17

Maximum Overdrive
97' · amerikai · akció, vígjáték, horror 18

Egy kamionos pihenőhelyen a pincérnő elvágja a kezét egy elektromos késsel, ami hirtelen életre kel. Később kiderül, hogy mindez egy üstökös hatására történik, sőt hamarosan minden gép elkezd élőként viselkedni és rendkívül félelmetes, erőszakos módon viszonyulnak az emberekhez.

angol

Képek 1

Szereposztás

Emilio EstevezBill Robinson
Pat HingleHendershot
Laura HarringtonBrett
Yeardley SmithConnie
John ShortCurt

Kedvencelte 1

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

dr_Eminens 

Nagyon rossz film. Remekül szórakoztam rajta.

Ha azt hiszed, az öntudatra ébredt, földönkívüli befolyás alatt álló kamionok (és fűnyírók, hajszárítók, elektromos kenyérszeletelők, etc.) önmagukban nem elég halálosak, csak várd ki, amíg megtanulják beüzemelni a gépfegyvereket!! Főhőseink is nagy sz-rban lennének, ha nem egy olyan útszéli vendéglőben húzták volna meg magukat, aminek az alagsorában szerencsére pont van egy fegyverarzenál, beleértve pár gránátvetőt. (Hogy a kamionokat mi tartotta vissza attól, hogy egyszerűen letarolják az egész épületet, nem derül ki.) És még csak a felszínét kapargatom ennek a B-filmes agymenésnek.

Ja, King ekkoriban kokainfüggő időszakát élte, de ezt mondanom sem kell.

Corvus_CoRex 

A Biblia ügynök (a Jehovás/JW szekta óta ki nem állom őket) belerepült a kakiba és ott pusztult, ez az! ♥ Muahahaha… X,)))

Mai szemmel kicsit gagyi, de a 80-as években biztos félelmetes volt. Ha jobban belegondolok, azért most is az. Mármint maga a gondolat. A gépek lázadása…
A kenyérszeletelő kés (vagy mi volt az) is ahogy beindult, de főleg amit mondtak a vége felé, hogy mi elfáradunk, de a gépek nem…

Amúgy Esteveznek milyen zombi képe van már az elején! O_O

Nem nagy szám, de egyszer simán meg lehet nézni. :D

Midnightsp

Az a jó King műveiben, hogy amikor jók, akkor nagyon jók, amikor pedig rosszak, akkor gyakran még jobbak. Azt hiszem ez a jelenség ebben a filmben csúcsosodik ki.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján