Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

UViki

Nagyon badass lánybanda, annyi biztos. Az elején úgy gondoltam, hogy nem fog tetszeni, de aztán a részek elteltével a véleményem is szépen megváltozott, méghozzá a lehető legjobb irányba.
Nagyon élveztem, nem okozott túl sok meglepetést, de nagyon üdítő volt.
Olivia és Bree lett a kedvencem, mindkettejükben találtam olyat, ami igaz rám is.
Fiúk közül Rex – et imádtam és az elején még Logan – t is, de miután kiderült pár dolog, már nem volt túl szimpi.
Minden esetre ajánlom! Nagyon! :))

Theana 

Nagyon tetszik az alap cselekmény, miszerint négy lány összeáll, hogy leleplezzék a zaklató személyeket az iskolában, de nem ilyen elcsépelt formában. Sőt, a kliséket még le is tudnám nyelni, de dramaturgiailag nagyon felszínes. Ott van mindenféle családprobléma és személyiségkeresés, párkapcsolati gondok és morális kérdések, de épp, hogy csak belekóstol, plusz amik drámai tetőpontok akarnak lenni, nekem nem jöttek át. Kár érte, jó hallgatni az akcentusuk miatt és az új szál a Ronny-esettel is tart meglepetéseket, de ez a pár pozitívum nem elég, hogy tovább is nézzem. 3 epizódot bírtam.

alexakarola 

Nagyon tetszett!!
Az első pillanattól kezdve nagyon bírtam ezt a lánybandát.
A történetről a Pretty Little Liars jutott eszembe, mármint persze nyilván más, de úgy értem, hogy hasonló típusú alkotás, de hogy ez mennyivel sokkal jobb volt. (alapötlet, karakterek, színészek, történet)
Az alapötletet imádtam!! Már azzal nagy előnnyel indult. Aztán pedig a karakterek, hihetetllen, valamennyire MINDENKIT szerettem. :O Persze egy-két hibát csináltak ők is, de nem olyat, ami karakteridegen, ami totál nem illik a személyiságükbe, vagy amivel mindent elrontanak, szóval semmi olyat, ami nagyon idegesítő lenne. És a színészkedés is szerintem nagyon jó volt, hihető és egyáltalán nem túljátszott. És maga a történet, sok helyen félremehetett volna, zavaró is lehetett volna ez a középsulis közeg, de nekem egyáltalán nem volt az. És az, hogy nem nyújtják évadokig ugyanazt a dolgot, és látszik, hogy nem úgy kezdték forgatni az első részt, hogy még fogalmuk sincs, hogy mi lesz utána. Annyira jó volt, hogy ezt a vonalat lezárták 10 részben, pont elég volt neki és nem érezte azt az ember, hogy most már annyira elege van, derüljön már ki. És az egész egyszerűen olyan jól lett megcsinálva, nem is tudnám teljesen megfogalmazni, hogy miért érzem ezt pontosam, de szerintem nagyon jó. Ebben a kategóriában nekem 10-es.

Olivia és Bree lett a kedvenc. ♥ Fiúk közül pedig John. ^^
„We don't get mad, we get even.”

Egy ilyen jó évad után nagyon félek, hogy milyen lesz a folytatás, hogy tudja-e hozni a színvonalat, de ha nem forgatják ki magukból a főszereplőket, akkor szerintem szeretni fogom azt is, legalábbis nagyon remélem! Mindenesetre várni fogom! :)

Lilla_Kissné_Tamás

Az alapötlet remek, de a kivitelezés gyenge.
A szereplők is szimpatikusak, a helyszín gyönyörű, jó a zene és a történet ritmusa is. Kár érte…


Népszerű idézetek

namelesshaker 

Bree: A hűtője tele van fehérjeturmixszal.
Margot: A laptopját kéne keresned nem pedig kaját.
Bree: Ja, de „ismerd meg az ellenséget”, nem?

1. évad 2. rész – Get in Deep

Hasonló filmek címkék alapján