Miből lesz a dilibogyó (Dumb és Dumber 1,5.) (2003) 26

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd
85' · amerikai · vígjáték 12 !

A két agyalágyult figura, Dumb és Dumber visszatér, hogy a középiskola kisegítő osztályában elért korábbi sikereiket most a gimnáziumban ismételjék meg. Az együgyű duó ugyanis elhatározza, megmutatja, hogy képesek rendes osztályba is járni. A nemes szándék persze belebotlik az iskolát 100.000… [tovább]

angol

Szereposztás

Derek RichardsonHarry Dunne
Eric Christian OlsenLloyd Christmas
Mimi RogersMrs. Dunne
Eugene LevyCollins igazgató
Luis GuzmánRay
Rachel NicholsJessica
Cheri OteriMs. Heller
Shia LaBeoufLewis
Josh BraatenToby
Teal RedmannTerri

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

King_Diamond

Ó, te jó Isten! Már az első résznél is félve írtam, hogy a második része nem érdekel annyira. Hát igen, ez 2008-ban volt, de végül, így 5 év után rávettem magam, hogy megnézzem ezt a 'második részt'. De minek, én hülye állat???!!! És végig néztem!… Ez kábé a minősíthetetlen kategória. Ez még a ZS kategóriás tucat tinivígjátékoktól/tinihorroroktól is szarabb volt. Aki azt mondja, hogy ez jó volt, az sose látott igazi JÓ vígjátékot. Mint például az első része, ami alapmű. Már eleve az kiborított, hogy próbálták a két színészt olyanná alakítani, mint anno Jim Carrey és Jeff Daniels volt. Kiborító. A kiscsaj helyes volt, Eugene Levy is minden szar szerepet elvállal sajnos, egyedül, akin tudtam nevetni, az a csaj apja volt, ő jó volt addig a kétszer 1 percig. A magyar szinkron elment. A történetre felesleges szót fecsérelni, poénok egyáltalán nem voltak benne.
Nem méltó a Dumb és Dumber címhez ez a fos, viszont, most láttam az IMDb-n, hogy van még remény, mert készül a hivatalos második rész, Jim Carreyvel és Jeff Daniels-szel, valamint a Farrelly testvérekkel! Jövőre akarják megjelentetni, 20 évvel az első után, a történet is 20 évvel később fog játszódni. Szerintem az legalább olyan jó lesz, mint az első volt.
Ez pedig csakis azért nem kap 1-et, mert Dumb és Dumber a címe, és van benne egy helyes kiscsaj, de egyébként szégyen.
Ezt 2013-ban írtam a filmhez, amikor még a hivatalos folytatás csak tervben volt. Nehogy már ennek a szarnak jobb legyen az értékelése, mint a szintén remek rendes második résznek…kész röhej.
2/10


Hasonló filmek címkék alapján