Dredd bíró (1995) 106

Judge Dredd
96' · amerikai · akció, sci-fi 16

A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét. Munkálkodása azonban nem arat osztatlan sikert, mindenre elszánt… [tovább]

angol

Szereposztás

Sylvester StalloneDredd bíró
Armand AssanteRico
Rob SchneiderHerman 'Fergee' Ferguson
Jürgen ProchnowGriffin bíró
Max von SydowFargo
Diane LaneHershey bíró
Joanna MilesMcGruder bíró
Joan ChenDr. Ilsa Hayden
Ian DuryGeiger
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Kopaszkutya 

Dobjátok a köveket, de én szeretem ezt a filmet :) Bár nem sok köze van a képregényhez. A remake sokkal jobb ilyen téren.

Kemiviki 

Amit a legjobban szeretek a filmben, az a magyar szinkron, a zene és a világ melyet bemutatott. Sajnálom, hogy itt Dredd nem olyan kemény, mint kellene… Ez a romantikus, érzelegjünk, vagyis próbáljunk meg érzelegni vonal nekem nem igazán jött be. Hershey bírót pont ezért nem bírtam megszeretni, mindig az érzelmeken lihegett.
De ezen kívül, egy korához mérten nem rossz akció film. Mondjuk nem hiszem, hogy olyan sokszor le fogom venni a polcról valaha is, mint a Karl Urban verziót.

„Én vagyok a rend!”

Csike

Aranyos kis film volt ez mindig is.
Nem értettem sose a film iránt érzett utálatot, de azt alá kell írjam, hogy próbálták „romantikusabbá” tenni. Emellett sajnos, nagyon buta hibákat is vétettek ( Rob Schneider, cicanaci, szerelem stb)
Ami viszont pozitívum, a zene, a korához képest nagyon jó látványvilág, Sly, illetve a magyar szinkron ( „Itt én vagyok a rend!” ugyebár).

bfg3 

Biológiailag képtelenség, de legalább jól néz ki :D


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján