Doo Namja (2016) 4

Derailed / Two Men / No Way to Go · 두 남자
91' · dél-koreai · akció, dráma, krimi 18

Jin Il és Ga Young tinédzser szökevények, akik más szökevényekkel élnek együtt, akik néha kézbesítési munkát végeznek, néha pedig ellopnak dolgokat a túlélésért. Amikor kifogynak a pénzből, Ga Young egy középkorú férfit csal el egy motelbe, hogy elcsábítsa őt és úgy tesz, mintha a testét el… [tovább]

koreai · angol

Képek 8

Szereposztás

Ma Dong SukHyung Suk
MinhoJin Il
Kim Jae YoungSung Hoon
Jung Da EunGa Young
Lee You JinBong Gil
Kim Won ShikKim Won Shik
Park Ho SanJang nyomozó
Han Sung ChunKim nyomozó
Baek Soo MinMin Kyung
Park Ki DukPark Ki Duk

További szereplők

Doo Namja (2016)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Kidari Ent

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Sakara 

Összességében a történet négy fiatalkori bűnözőről szól, akik próbálnak túlélni az utcákon és belekeverednek a felnőttek valós világában.
Szerintem ez a film egy kiemelkedő remekmű: maga a téma és az, amilyen valósághűn bemutatja a helyzetet az valami elképesztő. Olyannyira, hogy nehéz elhinni, hogy valójában csak egy kitalált történet. Egy biztos: ezt a filmet nehéz elfelejteni, miután véget ér.
Nagyon sötét ahhoz, hogy átfogóan lehessen értékelni és biztos vagyok benne, hogy nem a szórakoztatás az első, ami miatt elkészült ez a film, mivel elég megterhelő, durva, stresszes és nyomasztó volt. Láthatjuk a durva valóságot, az élet sötétségét és ürességét, a barátság erősségét, a kapcsolatok értékét: ebben a filmben mindent összekevernek és nagyon jól csomagolnak, mindössze 91 perc alatt, amit sok rendező sajnos elmulaszt még a 2 órás időtartam alatt is.
A rendezés remek. A szereplők számos tagja lenyűgöző játékot produkált, nagyszerűen és reálisan játszottak, így könnyen belemerültem a szörnyű, ugyanakkor valódi világba, amit elém tárt a film.
Ma Dong Seok egy nagyon jó színész. Tökéletesen alakította a szerepét, a kemény, rosszfiút, akinek van szíve.
Sung Hoonról nem sokat tudtunk meg a film során, de elgondolkoztatott, hogy mi tette őt olyanná, amilyen volt. Kim Jae Youngtól ez volt az első szerep, amit láttam, de annak ellenére, hogy egy negatív karaktert alakított, még szeretnék tőle más szerepeket is látni.
Tudtam, hogy Minho jó színész, de ez a megszokottaktól merőbben más stílust és más játékot igényelt, amit tökéletesen kivitelezett. Le a kalappal előtte. Imádtam a karakterét.
Ami nagyon bosszantott, hogy a rendőrök, az „igazság őrei” olyan ostobán inkompetensek voltak, hogy az már fájt.
Végül is, a film címe összefoglalja a film teljes cselekményét: derailed=kisiklott.
Nem vagyok nagy könnyejtegetős típus, de azt hiszem ez az első olyan akció film, amin képes voltam sírni.
Ezt a filmet érdemes megnézni, ha valakit foglalkoztatnak az akciófilmek, mert nem bánja meg.


Hasonló filmek címkék alapján