Dex nyomozó (2019–2020) 7

Dex Parios erős, magabiztos és javíthatatlanul éles eszű veterán, aki magánnyomozóként dolgozik az oregoni Portlandben. Bonyolult múltjával, és csak magában bízva, mások problémáit oldja meg, miközben próbálja a sajátjait figyelmen kívül hagyni.

angol

Szereposztás

Cobie SmuldersDex Parios
Jake JohnsonGrey McConnell
Adrian MartinezTookie
Michael EalyMiles Hoffman
Camryn ManheimRoberta Volk
Tantoo CardinalSue Lynn Blackbird
Cole SibusAnsel Parios
Fiona ReneKara Lee nyomozó

Kedvencelte 2

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Rémálom 

Az eredetit ugyan nem olvastam, így ahhoz nem tudok viszonyítani, de egyszerűen olyan „meh” ez a sorozat. Cobie Smulders nézhető, Dex karaktere kellemes, ez a tipikusan olyan hős, aki általában férfi szokott lenni, aki alkoholizál, halott szerelme van, és mindenkivel lefekszik, akit csak lát. Dex PTSD-je, katonai múltja nagyon jól működik, az hogy nem tud kapcsolatot teremteni az emberekkel szintén. A szerelmi háromszög néhol túlhúzott, néhol azért kihasználják azt, hogy Dexet mennyire nem zavarja a saját szexualitása, és ez így van rendjén.

Van egy rakat felesleges, kínos karakter (Tookie főleg), néhol nagyon maradiak a viccek, és túl sok a személyes dráma, van olyan epizód, ahol nyomozás sincs, csak sírás-rívás. Amúgy epizodikus krimi sorozat lenne, de a nyomozások ehh… annyira erőtlenek, tele logikai bakival, hogy azt annyira nem tudtam élvezni.

1. évad: 6★


Hasonló filmek címkék alapján