Choigowei Sarang (2011–2011) 21

The Greatest Love · 최고의 사랑
65' · dél-koreai · dráma, romantikus, vígjáték, sorozat 15
1 évad · 16 rész

Goo Ae Jung, valamikor a híres lánycsapat, a Treasure Girls sztárja volt. Az együttes a csúcson feloszlott, a publikum úgy tudja, hogy Goo Ae Jung miatt. Tíz év elteltével még mindig néhai sztárságából próbál nagy nehezen megélni. Különféle tévé showkban, a legalantasabb feladatot is elvállalja,… [tovább]

Szereposztás

Cha Seung WonDok Go Jin
Gong Hyo JinGu Ae Jung
Yoon Kye SangYoon Pil Joo
Yoo In NaKang Se Ri

Kedvencelte 7

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

krlany 

Ez amúgy nem egy rossz dorama (és kellőképpen lökött is spoiler ), csak a végére sok lett a melodráma nekem, a bolhából elefánt, és hogy már minden kis piszlicsálé dolog is naaagy lelki tusát okoz… Ami viszont zseniális benne, hogy a csávó nekimegy az interneten nicknév mögé bújó trolloknak, akik azt hiszik, hogy a névtelenség álarca mögött már mindent kimondhatnak, fröcsöghetnek, rágalmazhatnak, és egyenként felkutatja és bepereli őket. Egyszerűen gyönyörű, és igen, így kell ezt csinálni! Hatalmas respekt érte! Nem menő sunyin és arctalanul beszólni. Ha van véleményed, vállald fel!
Ez a koreai celebélet pedig valami förtelmes… azt meg végképp nem értem, mi értelme van a tini, látvány énekegyütteseknek…

1 hozzászólás
Melanii 

Sokat vacilláltam, hogy akkor 8 vagy 9 csillag legyen e. Az utolsó részbe túl sok történést zsúfoltak bele és tisztára olyan volt, mintha csak gyorsban összecsapták volna. Aztán az utolsó 15 percben teljes mértékben meggondoltam magam és nem bántam meg a döntésemet. Letettem a voksomat a 9 csillagnál.
Először is szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy Ae Jung az ízlésficamából bár nem teljesen gyógyul meg, de naaaagyon sokat fejlődik a sorozat végére.
Nagyon tetszett, hogy az egoista önimádó Go Jin, akit egész Dél-Korea istenít, egy lecsúszott „senkibe” szeret bele és mindezzel az elején bár nehezen, de végül megbarátkozik és egy kis megingást elnézve, ki is tart a végsőkig.
Nekem most valahogy ez az orvos nem jött be, így másod-lead szindrómában sem szenvedtem.
Remek kikapcsolódást nyújtott, jól szórakoztam rajta.
Be kell vallanom, az első 20 perc után majdnem elkaszáltam a sorozatot az abszurdsága végett, de így utólag örülök, hogy nem ezt tettem! :)
És a krumplinevelgetés bennem is megmarad egy örök életre! :D

2 hozzászólás
Röfipingvin

Hát itt nem voltam elájulva Hyo Jin alakításától… a történet még nem is lenne rossz, de a megvalósítás annyira nem jött be. Seung Won nem rossz, itt figyeltem fel rá, van még tőle mit bepótolnom.


Hasonló filmek címkék alapján