Buster's Mal Heart (2016) 8

96' · amerikai · dráma 16

Egy férfit ismerhetünk meg, aki a hegyekben barangol, vagy inkább menekül valakik elől. Sikerül túlélnie a telet, mert elhagyatott nyaralókba tör be, ám folyamatosan rémálmoktól szenved. Az a visszatérő víziója van, hogy a tenger közepén hánykolódik.

angol
angol

Képek 3

Szereposztás

Rami MalekBuster
DJ QuallsBrown
Kate Lyn SheilMarty
Lin ShayePauline
Toby HussWinston helyettes
Mark KellyOscar
Teresa YenqueAdelita
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

zsuzsyb

Remek a film témája, annyira sikeresen jeleníti meg adott jelenetekben a családját eltartani akaró egyszerű, küszködő ember kilátástalanságát. Ami kicsit nekem most sok volt, az a hangulata, ennyire nyomasztóval rég nem találkoztam. (Érdekes, hogy bár ezt kerülni akarom, valahogy pont ezt fogom ki filmek esetében mostanában.)

Külön tetszett, ahogyan a vallási szimbólumok mélyítették a történetet, aláhúzták úgymond a rendszer és a főszereplő viszonyának alakulását, és imádom mindig, amikor a film a végén olyan sokat bíz a néző értelmezésére.
Ez a film nem lesz (lett) népszerű, lehet azért nem, amiért az indie vagy a művészfilmek sem, és talán még a hasonló karakterű Mr.Robotban megszeretett Rami Malek-weirdség sem elég ahhoz, hogy nézettebb, értékeltebb legyen.
S akkor most személyesebb: a filmet nem ilyen hetek után kellett volna néznem! Nem miután átéltem, hogy a fáradtságtól hogyan tud a valóság álomszerűvé válni, a figyelem pedig totál elzombisodni.
Pihenjünk mindenek előtt, a világ meg várjon a sorára. Különben kettétörünk… :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján