Behálózva (1987) 14

Dragnet
106' · amerikai · akció, vígjáték, krimi 12

Ez itt a város…egyedül Dan Aykroyd és Tom Hanks menthetik meg ebben a fergeteges komédiában, amely tisztelgés a hatvanas-hetvenes évek híres rendőr drámái előtt. Aykroyd a legjobb vígjátéki szerepében látható, mint Joe Friday nyomozó névrokon unokaöccse. Akár csak a nagybátyja, ő is egy… [tovább]

Angol

Képek 3

Szereposztás

Dan AykroydJoe Friday nyomozó
Tom HanksPep Streebek nyomozó
Christopher PlummerJonathan Whirley tiszteletes
Harry MorganBill Gannon százados
Alexandra PaulConnie Swail
Jack O'HalloranEmil Muzz
Elizabeth AshleyJane Kirkpatrick rendőrfőnök
Dabney ColemanJerry Caesar
Kathleen FreemanEnid Borden
Bruce GrayParvin polgármester

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

sipiarpi 

Szeretem a ’80-as évek vígjátékait. Lazák, „nagydumásak”, és nincs bennük az a fajta gusztustalan, kínos humor ami a mai vígjátékokat jellemzi. Sajnos ez nem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet. Nem volt rossz, de igazán jó sem. Volt pár megmosolyogtató poén, de csak ennyi.

King_Diamond

Újranéztem ezt a remek filmet, látom, 2008-ban írtam hozzá egy rövidke kommentet már. Én ugyan nem láttam az 1951-es sorozatot, meg a másik filmet, ami ez előtt készült, de megmondom őszintén, valahogy nem is feltétlen érdekel, mivel magában is teljes mértékben megállja a helyét ez a film, nem kell/szükséges látni hozzá semmilyen előzményt. Legalábbis számomra minden érthető volt, egységes sztori, jó alakítások, semmi sem maradt megválaszolatlanul. Az, hogy igaz történet alapján készült, nagyon érdekesen és izgalmasan hangzik. Viszont én nem nevezném ezt egy sima vígjátéknak, annak ellenére, hogy az IMDb-n is ez van megadva elsődleges besorolásnak, azért az akciófilm és a krimi/bűnügyi kategóriába is belefér az előbbi mellett. A szereplők nagyon jók, Dan Aykroyd és Tom Hanks remekelnek, és a többieket is nagyon jól megválogatták. Azért Christopher Plummer sem kis név, de például Jack O'Halloran is remek volt Emil Muzz szerepében vagy Harry Morgan a százados szerepében. Mivel ez is már egy elég régi film (lassan 30 éves), így a színészek egy része már sajnos nem él, vagy nagyon öreg. Vannak benne nagyon jó poénok is, akciójelenetek is, autós-üldözés, stb. Ezek nagy részét remekül támogatja a szintén nagyon jó zene. És hát a magyar szinkront is érdemes kiemelni, mert az is tökéletes, élvezhetőbbé teszi a filmet. Most is tartom a korábbi 9-es értékelést, jó kis kikapcsolódás ez.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján