Beethoven (Beethoven 1.) (1992) 163

A Newton család tagjai igazán normális emberek. De arról egyikük sem álmodott, hogy egyszer csak feltűnik körükben egy bernáthegyi kutya, és örökre megváltoztatja az életüket, na meg a bútorok állagát. Beethoven, az eb igen súlyos egyéniség, aki a nyirkos, szemeteskukában töltött éjszaka után… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Charles GrodinGeorge Newton
Bonnie HuntAlice Newton
Dean JonesDr. Herman Varnick
Nicholle TomRyce Newton
Cristopher CastileTed Newton
Sarah Rose KarrEmily Newton
Oliver PlattHarvey
Stanley TucciVernon
David DuchovnyBrad
Patricia HeatonBrie

További szereplők

Kedvencelte 17

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Sister 

Számomra ezek a békebeli, ’90-es években forgatott filmek jelentik a gyerekkoromat. A mai napig imádom őket, és időnként jól is esik újranézni néhányat.

A Beethoven pedig az egyik legkedvesebb mind közül, hiszen egy kutyus a főszereplő, aki nem csak hatalmas, de jószívű, bátor és bármit megtenne a Newton családért. :) Gyerekként nem tűnt annyira fel, de ennek a filmnek is kiváló a szinkronja, elég csak a kissé mufurc apukára gondolni, akinek a magyar hangját a zseniális Helyey László adta, vagy az anyukára, aki Pápai Erikához fűződik. A mellékszereplők között még a fiatal Stanley Tucci is helyet kapott. :)

A maga nemében épp annyira szórakoztató, kedves és bűbájos film, amennyire kell – tökéletes kikapcsolódás!

Timi98 

A kedvenc részem a sorozatból. Humoros, szórakoztató és kutyás. Lehet nem szeretni? Dehogy. Pontosan megmutatja a kutyatartás nehézségeit, főleg ha bernáthegyiről van szó :D Nagyon aranyos, tanulságos és szívhez szóló családi vígjáték. Nem egyszer nézős ;) Ajánlom azoknak, akik szeretik a retro amcsi vígjátékokat és a kutyás filmeket. :)

Kemiviki 

Imádom ezt a filmet! :D Hihetetlen, hogy egy kutyus mennyire megtudja változtatni egy család életét:) Mondjuk biztos, hogy nem lesz bernáthegyim, ezt leszűrtem a filmből:D

Zoja009 

Sok nyál, megrágcsált cipők, felesleges ellenállás és egy szerethető óriás bernáthegyi.

RoseMarry

Egy nagyon aranyos történet, hogy hogy változtatja meg egy nagyon édes kutya a család életét:))

Pennmenelien

Cuki kutya, idegesítő apuka és kislány (igazából a szinkronnal nem voltam kibékülve), de gyerekként a kutyus miatt megnéztem (bár bernáthegyi sosem szerettem volna).


Folytatása

Összehasonlítás

Beethoven


Hasonló filmek címkék alapján