Barry (2018–) 25

4 díj · 7 jelölés

A sorozat középpontjában az egykori tengerészgyalogos, Barry áll, aki jobb híján olcsó bérgyilkosként kamatoztatja a közép-nyugaton a seregnél szerzett tudását. Barry azonban magányos és elégedetlen az életével, ennél többre vágyik. A legújabb megbízása Los Angelesbe szólítja, hogy végezzen… [tovább]

angol

Képek 23

Szereposztás

Bill HaderBarry
Henry WinklerCousineau
Stephen RootFuches
Sarah GoldbergSally Reed
Anthony CarriganNoHo Hank
Darrell Britt-GibsonJermaine
Alejandro FurthAntonio
Paula NewsomeMoss nyomozó
John PirruccelloLoach nyomozó
D'Arcy CardenNatalie

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 66


Kiemelt értékelések

Rhyme

Furcsa egy sorozat. Nem is tudtam hova tegyem az elején. Viccnek szánták a kliséket, vagy ilyen rossz? De ahogy tovább néztem, egyre jobban átjött a humora és a végére nagyon megszerettem. Kicsit emlékeztetett a Dexterre az elején, de azon kívül, hogy mindkét sorozatban sorozatgyilkos a főszereplő és fekete humora van, nincs közük egymáshoz.

DoreenShitQ

1-2. évad
Csalódtam, bár nem vártam túl sokat. Az alapötlet nekem nagyon tetszett, kár, hogy igazán csak a második évadban kezdtek el foglalkozni azokkal az elemekkel, amik engem igazán érdekeltek volna. Túl sok időt vett el ez a csecsenes szál, ami igaz nem volt rossz, de a kettő együtt nem működött: egyiknek se volt ideje kibontakozni a másik mellett. Még egy évadnyi rációt látok benne, remélem ott megoldják a problémákat, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Mesemondo

Pont annyira groteszk humor, amennyire szeretem. Örültem, hogy ismét láthattam Sarah Goldberget, és Bill Hader is igen nagyot alakít, jó színészként egy rossz színész szerepében. Az alapötlet egészen röhejes, de valahogy mégis sikerül egyszerre drámának és vígjátéknak lennie, sötét pillanatok mellett remek akasztófahumorral. Kevéssé hypolták a sorozatot, pedig megérdemli, tényleg klassz volt.

Chris90 

Ismét egy HBO-sorozat, ami különleges a maga nemében. Az alapötlet zseniális, az első három-négy részt imádtam, a különös humorával együtt. (Régen nevettem ennyit sorozaton.) Aztán a második felére kicsit meguntam, nem tetszett, amilyen irányt vett a sztori. Az utolsó rész kicsit visszahozta a színvonalat, de így összességében nem lett a szívem csücske a sorozat. Azért a második évadra visszatértek, mert érdekel, hogy milyen irányt vesz a történet. Remélem, a színésztársaknak kicsit több teret enged majd a folytatás.


Hasonló filmek címkék alapján