Baekilui Nanggoonnim (2018–2018) 12

100 Days My Prince / Hundred Days' Husband / Dear Husband of 100 Days / · 백일의 낭군님
60' · dél-koreai · romantikus, vígjáték, sorozat, történelmi 15
1 évad · 16 rész

Lee Yool, Joseon koronahercege egy gyilkossági kísérlet után saját maga veszi kézbe az ügyet és nyomozni kezd a bűnösök után. Az egyik bűnös üldözése során lezuhan egy szikláról, túléli ugyan, de semmire sem emlékszik. 100 napig vándorol más néven, más személyiséggel. Útja során találkozik Hong… [tovább]

koreai
koreai

Képek 10

Szereposztás

Do Kyung SooLee Yool Koronaherceg
Nam Ji HyunHong Shim
Jo Sung HaKim Cha Eon
Han So HeeKim So Hye
Jo Han ChulKirály
Kim Ki DooGoo Dol
Hirdetés
Baekilui Nanggoonnim (2018–2018)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
tvN
Studio Dragon

Kedvencelte 1

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Shad 

Amennyiben egy szóval kéne jellemeznem ezt a sorozatot az talán az aranyos jelző lenne. Sztori szerintem abszolút kiszámítható és messze nem az a sorozat erőssége. Potenciál lett volna benne, de a sorozat készítői inkább szórakoztatni akartak , mármint vígjáték formájában, mintsem bele menni egy erősebb „krimi” szálba. Nagy krízisek nemigen voltak vagy gyorsan megoldódtak.
Karakterek? ez talán a sorozat erőssége és minimálisan gyengéje is. Fő párunk aranyos volt együtt, kémia is volt:) spoiler Hong Shim karakterét nagyon szerettem:) talpra esett lányzó, igazságérzettel, nagy szívvel és éles ésszel:) A koronahercegnél egyetlen problémám, hogy igazából hatalmas jellemfejlődést nem láttam. Persze sokat változott, de csak a lány miatt, nem láttam azt ahogy észre veszi maga körül a szegénységet. Ettől függetlenül egy nagyon is kedvelhető karakter, akit néha nem tudod hogy megverj péklapáttal vagy megölelgesd:D én hong shim helyében sokszor az előbbit választottam volna:D Alapvetően a mellékszereplőket kedveltem:) a falusiak,főleg Goo Dol:D Je Yoon és igazából a negatív oldal is rendben volt.
Kinek? hát ez inkább történelmi romkom kategória, mint bármi más. Az összeesküvés komolynak tűnik, de igazából hamar megoldódnak a dolgok. Látszik az író nem akarta „nehezebbé” tenni a sztorit. Egy könnyű kis humoros vígjátéknak szánta és annak nem volt rossz a hibái ellenére sem, mert azért valljuk be az őszintét vannak. Ahh és vígjátékhoz hűen idilli happy end a vége:) szóval bátran aki mosolyogni szeretne, nem túl nagy sztorival, szinte nulla drámával.

2 hozzászólás
Subika 

Nekem ez a sorozat bejött jót tett a lelkemnek .Az elején jó vicces volt aranyos jelenetekkel .A főszereplőt láttam már több sorozatba de inkább mellékszereplőként és az nem történelmi volt .Azokba is jó de ezt szinte rá szabták .Mikor azt mondta Hoho és kimért volt az annyira neki való szerep.Szeretem látni szegénynek öltözve meg nemesi ruhába is .Ahogy lánynak is mondta neki minden jól állt .A színésznő szuper jó választás .Nagyon aranyosak voltak együtt.Őt is nézem egy másik sorozatba ( bár most jól el vagyok maradva vele pedig az vígjáték ) abba is nagyon jól játszik de ebbe is .A mellék szereplők is sajnos nem tudom a nevét aki nem ismeri fel az arcokat ( mint ahogy én )Elejétől a végéig tetszett a szerepébe .Emlékszem mintha őt is láttam volna másban .A lány bátya ő is egy nagyon vonzó szép szál fiú .Jó volt őt is nézni de sajnáltam hogy ezt az életet választotta .A lány apját végig nagyon féltettem nehogy valami komolyabb baja legyen .A királyt nem igazán szerettem .ilyenkor mikor van egy fő gonoszunk szegényt mindig nagyon utáljuk mert ez a szerepe és szinte meg is feledkezünk róla de szerintem egy utálatos szerepet mindig nehezebb el játszani mint egy kedves szerethető pozitívat .Ha jól emlékszem ő már sokszor negatív szereplőt alakított .Ezért már tehetséges színész ebbe .Persze még sok szereplő van benne .Személy szerint nekem ez 10 csillagos mert a sok véres jelenet ellenére .Egy kedves vicces sorozat ez .Fantasztikus főszereplőkkel .Érdemes megnézni ne hagyjátok ki .

kkata76 

Jó sorozat volt. Jókat nevettem, volt benne kis dráma is meg izgalom és akció, na meg persze romantika. Gondolkozni nem kellett rajta, tökéletes kikapcsolós sorozat.

13 hozzászólás
Melanii 

Az első része után úgy véltem, hogy egy komolyabb hangvételű sorozatnak nézünk elébe.
Mekkorát tévedtem!
Igazi történelmi romantikus volt, ahol a hangsúlyt is inkább a szerelem csodatévő erejére helyezték.
A történet maga jól ki lett találva, talán a kivitelezéséből hiányoltam valamit.
Hong Shim nagyon bátor, félelmet nem ismerő teremtés, akit a jó Isten éles nyelvvel és nagy ésszel is megáldott.
A koronaherceg mintha csak az ellentéte lett volna. spoiler De ennek ellenére, végül sikerült összeszednie magát.
Ezek ketten olyan cukik voltak együtt, hogy öröm volt nézni őket.
Hogy szót ejtsek a hercegnéről is, sosem tudtam eldönteni igazán, hogy ő akkor most a jók, vagy inkább a rosszak táborát erősíti. A nagy titkot már a legelejétől sejtettem, a közepétől már tudtam, szóval nem lepett meg, hogy az állításom végül igaznak bizonyult.
Az uzsorás, Hong Shim apja, a barátaik, mind jól játszották szerepüket és sokat mosolyogtam sőt nevettem rajtuk.
Ennél jobb befejezést kívánni sem tudnék a sorozatnak. :)
Kellemes kikapcsolódás volt!

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján