Kedvencelte 4

Várólistára tette 122


Kiemelt értékelések

Ancsúr 

Hihetetlen egy történet volt a testvéri szeretetről, az egyén lelki erejéről és a szülők hanyagságáról. Fantasztikus film volt!

Little_Monster 

Úgy tűnik két órás játékidő alatt mostanában nem lehet amerikai drámát moziban forgalmazni. Ez pedig csak arra jó, hogy az amúgy is felgyorsult és sorozatra egyre inkább átálló nézőt csak elriassza. Ebben sem volt annyi, ami indokolta volna, hogy ilyen hosszú legyen. A karaktereket jól bemutatta, feltérképeztük az erőviszonyokat, kaptunk bőven elég jelenetet a múltból és bőven elég konfliktust a jelenből. Megismertük az apa nehéz természetét és a kihívást, amit a vele való együttélés jelentett. Éreztem, hogy szomorú és azt is, hogy nem lehetett könnyű, de ennek ellenére egy idő után nagyon untam. Woody Harrelson mindig nagyon jó, de most ez sem volt elég.

Mr_Catharsis91 

Egyszerre tartottam szépnek meg cukormázasan hazugnak is. Kicsit úgy éreztem, mintha a negatív dolgokat meg súlyos hibákat mentesíteni lehetett volna a pozitív oldallal és ezt propagálta volna a film. Pedig Rex-ért nagy kár, és a filmnek megvolt a maga tanulsága, hogy mennyire számít, ha rossz családi közegben növünk fel, mégis…..nehéz róla íni, mert némileg kapcsolódtam a filmhez más élet-tapasztaltból kifolyólag.
Ki tudja, lehet meg kéne próbálom jobban a másik oldalt is.


Hasonló filmek címkék alapján