Az utolsó vakáció (2006) 88

Last Holiday
112' · amerikai · kaland, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Georgia Byrd egy áruház konyhai osztályán dolgozik és ahelyett, hogy titkos vágyait próbálná beteljesíteni – mondjuk, megszólítaná a bútorosztályon dolgozó jóképű fickót –, csak őrlődik és kínlódik borzalmas félénksége miatt. Mígnem egy napon az orvosa közli vele a hírt, hogy gyógyíthatatlan… [tovább]

angol

Képek 20

Szereposztás

Queen LatifahGeorgia Byrd
LL Cool JSean Matthews
Gérard DepardieuDidier
Giancarlo EspositoDillings szenátor
Timothy HuttonMatthew Kragen
Alicia WittMs. Burns
Jane AdamsRochelle
Susan KellermannGunther
Jascha WashingtonDarius
Matt RossAdamian

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 25

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Nihilchan

Ez nem az a fajta vígjáték, amin halálra neveted magad, inkább olyan, ami kellemesen szórakoztat és közben táplálja a lelked. Georgia nagyon szerethető, a kalandjai pedig olyan izgalmak, amiket nem csak ő, hanem mindannyian megérdemelnénk. Éppen ezért, nekem az éttermes részek voltak a kedvenceim. Elég tipikus, nagyon kiszámítható és nagyon amerikai film, ugyanakkor jólesett ez a kis luxus carpe diem.

1 hozzászólás
brena

Egyik kedvenc filmem amiben Queen Latifah játszik, es miota láttam el akarok menni ide. No nem a szállodában lakni…de legalabb bemenni az előterébe :)

krlany 

Carpe Diem. Élj a mának, élj a lehetőségekkel, élj a pillanatnak és érezd jól magad! Élvezd az életet és ne legyél nyuszi! Persze nem árt, ha mindezt stílusosan teszed.:)

otaksa

Két nagy kedvenc is van benne, Queen Latifah és Depardieu, külön-külön mindkettejük miatt is megnéztem volna, hát még így együtt. Habos, rózsaszín, hollywoodi, de pont ezt is vártam tőle. Tetszett!

Márta_Péterffy 

Kedves, romantikus vígjáték, jó színészekkel.

Emerson 

Az utolsó 20 perc feledtette az előtte lévő szenvedést. Bődületesen sablonos karakterek, cukormázas történet, amerikai ripacskodás.
Az üvegből való pezsgőivásért, a helyszínért, a liftes jelenetért, a párkányramászásért és Tim Huttonért viszont jár az 5 csillag.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Orvos: Az agy középső területének feltárása körülbelül 440 ezer dollárba kerül. Az altatás nincs benne, de az nem árt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján