Az utolsó műszak (2012) 65

End of Watch
110' · amerikai · dráma, thriller, krimi 16

Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) és Mike Zavala (Michael Peňa) tartják magukat az esküjükhöz, amely szerint „szolgálnak és védenek”, és acélos szövetséget alakítottak ki annak érdekében, hogy a műszak végén mindketten épségben hazatérhessenek. A rendőrpáros tagjai már rég megtanulták, hogy… [tovább]

angol · magyar

Képek 8

Szereposztás

Jake GyllenhaalTaylor nyomozó
Michael PeñaZavala nyomozó
Cody HornDavis
Anna KendrickJanet
Natalie MartinezGabby
David HarbourVan Hauser
Frank GrilloSarge
America FerreraOrozco
Cle SloanMr. Tre
Jaime FitzSimonsReese kapitány

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

Coralie 

Nekem ez nagyon bejött, megszerettem, és szinte azonnal kedvenc lett.
Az egyik legjobb film a rendőrökről, mert végre nem a bűneseteken van a hangsúly, hanem teljes egészében az életükön, a valós hétköznapokon, a boldog és szomorú pillanataikon. A részben kézi kamerás megoldás pedig testközelivé tette az eseményeket, egy kicsit a néző is közéjük tartozhat, ott ülhet a rendőrautóban, részt vehet a bűnüldözésben. Együtt nevettem és együtt sírtam velük. Számomra ilyenek az igazi rendőrök, és őket mindig tisztelni fogom azért, amit az emberekért nap mint nap megtesznek. Lehet viccelődni rajtuk vagy szidni őket, de főleg egy olyan országban, mint az USA, életek múlnak azon, hogyan végzik a munkájukat. Taylort és Zavalát nagyon megkedveltem, két ellentétes karakter, mégis tökéletesen kiegészítik egymást, és irigylésre méltó ez a bajtársiasság.

piciszusz 

Lájti filmnek nyomtam be a háttérbe, de egészen lekötött. Tipik zsaru páros, barátok, ugratják egymást meló közben, és ezt az egészet levideózzák. Közben mellékszálon bemutatják a családjukat is, de semmi extrát ne várjatok a filmtől, de tényleg.

Bastia 

Ahhoz képest, hogy az első tíz percben erősen gondolkoztam hogy kikapcsolom és nem nézem meg, a végére igencsak megtetszett.

carragher 

Hát nekem nem jött be túl sok a káromkodás túl sok idegbeteg kamerarángatás és egyébként se szeretem a kézi kamerás filmeket.
Hogy ilyen a valóság meg stb szöveg engem nem érdekel ez engem nem szórakoztatott inkább idegesített.

4 hozzászólás
Gizmoo0707

Unalmasan kezdődött de a végére egészen izgalmas lett .. Bár a csattanó nagyon kiszámítható voltb de azért tetszett


Hasonló filmek címkék alapján