Az ördög jobb és bal keze 2. (Az ördög jobb és bal keze 2.) (1971) 135

Trinity Is Still My Name · Continuavano a chiamarlo Trinità
117' · olasz · vígjáték, western

Bambino (Bud Spencer) és Trinity (Terence Hill) megígérik haldokló apjuknak, hogy becsületes lótolvajok lesznek. A legközelebbi városban azonban szövetségi ügynöknek hiszik őket, s ezzel felhívják magukra Mr. Parker (Emilio Delle Piane), a város kiskirályának a figyelmét. A közeli misszió… [tovább]

olasz

Képek 3

Szereposztás

Bud SpencerBambino
Terence HillTrinity
Emilio Delle PianeParker
Enzo TarascioSeriff
Pupo De LucaSzerzetes
Jessica DublinAnya
Yanti SomerTrinity barátnője
Riccardo PizzutiDallas
Yanti SomerPerla
Marcello Verzierabérgyilkos
Hirdetés
Az ördög jobb és bal keze 2. (1971)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
West Film

Kedvencelte 24

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Pont olyan jó volt mint az első rész, de nem is értem miért nem láttam annyiszor. Pedig humorban nagyon erős. A végén a verekedés pedig nagyon jóra sikerült.

TribeBubu 

Nos, igen, akkoriban még készültek olyan folytatások, amik az első rész színvonalán mozogtak. Ennek a résznek ugyan kissé gyengébbnek találtam a történetét, de humorban erősebb az elődjénél. A spagetti western egyik legjobbja.

Hippoforaccus 

Újabb remekmű a duó munkásságának elejéről.
Egy kicsit ugyan zavaró a szinkronbeli változás (az első rész régi szinkronjához képest), de ezt figyelmen kívül hagyva, ugyanolyan színvonal, mit az elődje. Ezt is rengetegszer láttam már, de soha nem fogom megunni.

nattyreach

Az előző résznél jobban tetszett, még jobban kijöttek a karakterek. Egyszerűen imádom, a kezdeti ellenszenv ellenére hogy össze tudnak dolgozni, Bambino hogy felröhögött a kártyaasztalnál meg a Kapitányozás és a Hadnagyozás. Imádom, hogy az útonállók segítik ki a bajban lévő szegény családot, és minden ehhez hasonló groteszken humoros jelenetet. A végső verekedés az én ízlésemnek kicsit hosszúra nyúlt, de összességében nagyon tetszett. Eddig viszont még nem tűnt fel ennyire az, hogy általában Bud Spencer karaktere az anyagias, Terence Hillé meg mások megmentője, itt jobban kijött. Szóval aki egy jó délutánt akar magának, vegye egymás után a két filmet, és nem fog csalódni. :)

ChEebor 

Nekem talán még az elsőnél is jobban tetszett, mert bár a története egy kicsit egyszerűbb, minden másban túlteljesíti azt.

nessuno66

Ezerszer is meg tudom nèzni,pedig fejbol tudom az egèszet.Imàdom ezt is meg az elsot is.Imàdom Terence HILLT ès BUD Spencer is nagyon jo(volt R.I.P).

Kaylindearg

Először nem annyira tetszett, mint az első rész, de aztán újrakezdtem az egészet elölről maximális figyelemmel, és sokkal jobban élveztem. Jó persze nekem nem adja vissza az első rész élményét teljesen, de azért közel van hozzá.


Népszerű idézetek

Zakuro 

– Az úristenedet Bambino, nem is örülsz az öcsédnek?
– NEM!

Zakuro 

– Miért nem írtál az anyukádnak?
– Azért, mert nem tudok írni. Te meg nem tudsz olvasni.

TribeBubu 

– Figyelj, Bambino!
– Kuss! És ne nevezz Bambinónak!
– Hanem minek hívjalak?
– Semminek.
– Jó.

Judant

– Mit óhajtanak az urak?
– Hozzál valami kaját!
– Talán kezdenének az urak…
– Igen kezdenénk már valamit enni, pontosan.
– Javasolhatok…
– Nem javasolhat semmit. Hozzon valamit enni, meg egy dupla whiskyt!

Viktória_Erdei 

Bambino: Üdvözlöm a szakácsotokat! Rohadt jó volt a bab.

TribeBubu 

– Fel a kezekkel! Utoljára mondom!
– De ha felemeli a kezét, elejti a kölköt.
– Kuss!

Judant

– Ez mondta ennek a hülyének, hogy gyújtsa fel, láttam!

FreeBird

Fiúk! Úgy érzem, hogy az öreg ketyegőm hamarosan kipurcan, és beadom a kulcsot. De mielőtt elmegyek, tudni szeretném, hogy jó árat tűznek ki mindkettőtök fejére. Temiattad aggódom, fiam! Évek óta csak tengsz-lengsz, nem csinálsz semmi komolyat. Úgy hallom jó kártyás vagy, mégsem látok kártyát soha a kezedben. Azt mondom légy te is lótolvaj, az komoly és szép szakma, azt nem lehet csak úgy ripsz-ropsz megtanulni. Nézd meg Bambinót, ő már sínen van, de még mindig van mit tanulnia… egy szép napon kiváló lótolvaj lesz. És fiúk, mostantól – ígérjétek meg –, mindig együtt dolgoztok.

Kemiviki 

Bambino: Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel, világos?!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján