Az élet csajos oldala (2011–2017) 118

Max, a szókimondó pincérnő nemcsak új kolléganőt, hanem lakótársat is kap Caroline személyében. Caroline-ról hamar kiderül, hogy egy elkényeztetett milliomos-csemete, aki családjával együtt tönkrement, az apját pedig letartóztatták sikkasztás miatt. A váratlan helyzetben a két lány elhatározza,… [tovább]

Képek 61

Szereposztás

Kat DenningsMax Black
Beth BehrsCaroline Channing
Garrett MorrisEarl
Jonathan KiteOleg
Matthew MoyHan Lee
Jennifer CoolidgeSophie Kachinsky
Jesse MetcalfeSebastian
Gilles MariniNicolas
Abby ElliottRuth
Noah MillsRobbie

További szereplők

Kedvencelte 60

Várólistára tette 153


Kiemelt értékelések

Puska 

Egyik kedvenc vigjáték sorozatom! ❤
Max és Caroline remek páros! :D és Max beszólásai mindent visznek, bár Caroline is tud azért :DD Már az első rész után teljesen odavoltam ezért a sorozatért *-* Nagyon szórakoztató és humoros és gyorsan darálható is :D Elég könnyen rá lehet függni.^^'
Amit nagyon sajnálok az az, hogy nem kapott rendes lezárást pedig megérdemelte volna :(

Samantha

Sosem hittem volna, hogy valaha is ennyire rá fogok függeni erre a sorozatra. Egyszerűen annyira viccesek a párbeszédek, hogy muszáj megnéznem a következő részeket.
Imádom a vígjátékokat, és ebben a sorozatban meg megleltem azt, amitől igazán jókedvem lesz. A klisés alaptörténete és unalmas ismertetője ellenére egy egyedi sorozatot kapunk hatalmas csavarokkal és drámákkal.
A két főszereplő lány, Max és Caroline teljesen az ellentétei egymásnak, mégis az ő barátságuk mutathat rengeteg embernek példát. Ahhoz képest, hogy mennyire más elveket vallanak, és mennyire máshogy vélekednek egyes dolgokról, mégis tiszteletben tartják a másik véleményét és segítenek egymáson, ha baj van. Persze, mindezt a maguk módján.
7 évados ez a sorozat, mégsem érzem hosszúnak. Pontosan ennyi időnek kellett eltelnie, hogy kibontakozhasson ez a sorozat, és ne tegyék unalmassá a részeket egy idő után.
Egy egyszerű, de nagyszerű szitkom, amit akár úgy is lehet nézni, ha például a tévében a negyedik évad egyik részét vetítik, de te nem láttad a korábbi epizódokat. Mert ez a sorozat külön is, és egyben is jó.

Sisyll

Imádom ezt a két lökött tyúkot az első perctől. Mindig feldobnak :D <3

evé 

Update: A harmadik évadnál elkezdett tetszeni :)

Az első rész után nem is akartam folytatni, csak amolyan, ha már itt van, adok neki még egy esélyt. A poénok nekem nem voltak viccesek, a nevetőgép meg állandóan ment… Bevallom kb az ötödik résznél nevettem először és utána is csak minden második résznél.
Ugyanazok a poénok, amik századszor sem viccesek: Kim Kardashian gúnyolása, Han Lee milyen kicsi, a füves poénok, a mocskos szájú szakács beszólásai…
Amikor a művész csávó bekerült a képbe, egy picit fellendült, majd ismét leült. Nem tudom akarom-e ezt még folytatni, de egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy a második évadban is ugyanezek-e a poénok, vagy újítanak?
(háttérzajnak elment, figyelmet nem igényelt, de azért ez így kevéske…)

A második évad közben folyton arra gondoltam, hogy miért kell mindig ugyanazokat a poénokat elsütni és hogy nem fogom én ezt folytatni. De most ezt módosítom egy lehetre.
Kim Kardashian neve kb. minden második részben feltűnik(néha csak a „Kardashian lányok"), és bár nem ismerem a csajszit, csak halvány emlékeim vannak valami MTV-s műsorról, nekem visszás ez a rengeteg gúnyolódás. Ilyenkor fizetnek valamit a készítők, vagy jól be lettek perelve? Egyébként szinte bármilyen név került elő, mindenkiből gúnyt űztek, ami nekem nem jött be. De a "nagy cicis”, füves-drogos és szexista „viccek” se.
Néha bedobtak valamit, amin nevettem egy sort (ezért van az a "lehet"), és házimunkához, netezéshez kiváló háttérzaj, de olyan jó lenne, ha tényleg jó lenne…

3 hozzászólás
Monday

Óóóó, én imádom ezt. Főleg Earlt és Maxet. Caroline meg most már kezd egy kicsit nagyon szerencsétlen lenni. Határozottan az egyik legviccesebb sorozat amit követek.
Nemrég végignéztem megint, de valamiért szinkronosan, azt már megszoktam, hogy rémesnek tűnnek, mert sose nézek magyarul filmet, de a fordítás? A cserkós piténél a fülembe akartam döfni egy ollót.

Nadja_Blue

Az első évadok erősebb. Egyszerűen egy idő után túlságosan ismétlődnek a poénok és már nem ugyanolyan vicces ezredjére is hallani, hogy pl. Han milyen kicsi. Azt viszont nem tudnám most megmondani, hogy számomra hol lett repetitív a sorozat.
A két főhősnőt pedig nagyon bírom, főleg Maxet. :D

Timi

1. évad:
Kellett egy néhány rész hogy belerázódjak és megszokjam a stílusát és a humorát a sorozatnak. Max karakterét nagyon megszerettem, főleg a humorát ami kicsit pesszimista vagy inkább realista, de Caroline-hez kellet egy kis idő. Nem mondom volt olyan hogy unatkoztam, de az évad mondjuk 70 % lekötött és szórakoztatott.
Jöhet is a következő évad.

2. évad:
Az első évadhoz képest ez nekem csalódás volt, ugyan azok a poénok részről részre, Max és Caroline sem igazán halad előre egyet előre, kettőt hátra. :/
Azért elkezdem a 3. évadot, de ha ugyan ez lesz a séma, akkor azt hiszem elválnak útjaink a sorozattal.

adrica 

Egyszer elkaptam egy részt, az közepesen rossz érdektelenség volt, ma délután pedig másodszorra is belefutottam. Kb. 15 percet bírtam belőle, ennyi játékidőbe annyi bodyshaminget és szexizmust sikerült sűríteni, hogy könnyű szívvel mondok le a további próbálkozásról. Jobban felhúzott, mint a szintén kategóriagyőztes Jim szerint a világ, és sokkal idegesítőbben volt humortalan, mint a teljes szombat délutáni kiskamasz vígjáték-matinét lenyomni az M2-n. Ez azért teljesítmény.
A szinkron már csak hab a tortán. Tudod, mikor az ilyesmikben nem járatos anyád értetlenül felhúzza a szemöldökét melletted, mire te azt mondod: „semmi gond, eredetileg itt valami poén akart volna lenni, csak nem sikerült magyarítani”. Mire megnyugszik, hogy nem a fülével vagy a szövegértésével van ekkora baj.

Tunderke666

Zseniális. :D Egy olyan sitcom, ami nem úgy próbál vicces lenni, hogy mindenki hülye mint a föld, hanem tényleg vannak poénok. :D Imádtam, imádtam hogy nincs benne túl sok dráma, hisz azért nézni az ember, hogy jókat nevessen.
Vigyázat, függővéges… :((

Dorka 

Kellemesen elszórakoztat, változó a színvonal, de azért várom a folytatást. Pont jó hosszúságú részek így kisbaba mellé. Ja, és bónusz, hogy Max az egyik volt osztálytársamra hasonlít nagyon, kinézetben és stílusra is.


Népszerű idézetek

grgrnt 

Sophie: I'm going to a trip.
Max: Mushrooms or acid?

grgrnt 

*Sex and the City theme ringtone*
Caroline: Is that the theme song from Sex and the City?
Luis: You know it is.
Luis: I'm a Charlotte.
Carloine: So am I!
Caroline: There's not a lot of us.
Max: I'm all the dead girls from American Horror Story.

mrsp

Caroline: Ön kicsoda?
Danone: Danone.
Caroline: Mint a joghurt?
Danone: Ez egy családi név.
Max: Na figyu, Jogobella! Személy szerint teszek rá, mit gondol, de a csajomat nagyon megviseli, hogy rossz hírét kelti a boltunknak. Érti, Activia?

lipotdorka

What are we gonna do without a working shower? Where will I cry?

mrsp

Han: Minden reggel 6:15-kor felhívnak, hogy időben elkezdhessem az ideális testedzésemet.
Max: Han, fogadd meg a tanácsomat! Aludj tovább. Ez a test sose lesz ideális.

H_Anita

Max: – Majd jattolhat amennyit az élete ér… Érzem, hogy kapok 3 dolcsit.

Delena

A Twitter hülyeség, az Instagram az analfabéták Twittere.

mrsp

-De a jövő olyan távol van még, és erre a pénzre most van szükségünk, valódi dolgokra kell, olyanokra, mint a gumimaci és a szemceruza.
-Akkor mégis hogy jutsz el a jövőbe?
-Marty McFly és egy időgép segítségével?

lipotdorka

I had a doughnut. Yeah, it fell on my face. I had to eat it, or I would suffocate to death.

mrsp

Szomorúbb, mint egy temetésen nézni a Szerelmünk Lapjait.


Hasonló filmek címkék alapján