Az Álmosvölgy legendája (2013–2017) 60

Mit tenne, ha halála után 250 évvel felriadva az öröknek hitt álomból azzal szembesülne, hogy a világot eddig elképzelhetetlennek hitt események a pusztulás szélére sodorták, és Ön az emberiség utolsó reménye?

Üdvözöljük Sleepy Hollow-ban, ebben az Alex Kurtzman és Roberto Orci… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Tom MisonIchabod Crane
Nicole BeharieAbbie Mills
Orlando JonesCaptain Frank Irving
Katia WinterKatrina Crane
Lyndie GreenwoodJenny Mills
John NobleHenry Parrish
Matt BarrNick Hawley
Nikki ReedBetsy Ross
Shannyn SossamonPandora
Jeremy OwensFejnélküli Lovas

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 132


Kiemelt értékelések

Sydney 

Nagyon jó sorozat volt, a mai napig az egyik kedvencem. Az 1. és a 2. évad kicsit összeszedettebbre sikerült. Nagyon tetszett, hogy a 2. évad nem a nagy spoiler. A 3. évados új szereplőket Joe kivételével nem igazán kedveltem meg, csak ide-oda tologatták az FBI-főnököt és az új kolleginát is. Pandora és a férje spoiler.
Az évad vége bátorra sikerült, a 4. évad pedig lényegében teljes reboot volt, az újak közül talán Diana-t sikerült megkedvelni. Dreyfuss terve tetszett, bár kicsit elkapkodták a megvalósítást.
Összesszégében tetszett, a 3-4. évadok lehettek volna jobbak is.
Tom Mison született Ichabod Crane ebben az elmesélésben. Ahogy próbál beilleszkedni/megismerkedni a 21. századdal, szenzációs. A fánkok, Starbucks, mobil, fogorvos csak pár példa, ami most így eszembe jut.

piciszusz 

Na hát így 3 évad után annyit mondanék, hogy az elsőben még volt spiritusz, aztán átment az egész egy Sleepy Hollow központú Odaát utánzatba. Ichabod tök jó karakter szerintem, tetszik, ahogy beilleszkedik a jelenkorba, de annyira idegesítő volt végig, hogy minden ókori nyelvet tudnak olvasni, mindig kéznél van a megfelelő könyv és persze minden szörnyet pikkpakk legyőznek. És vigyázat, mert a 3. évad nyomokban Nikki Reed-et tartalmaz.

4 hozzászólás
Rémálom 

1. évad:
Az első 3-4 részt utáltam, annyira logikátlan volt meg a hülye kameramozgásokon is csak sírni tudtam. Aztán végül csak elbájolt Ichabod és Abbie kapcsolata/barátsága, amit igazán jól eltaláltak. Amikor Jennyt is behozták és megismertük a testvérpáros kapcsolatát, majd jött a nagy kedvencem, az Apokalipszis meg a jóslat, akkor már teljesen beleszerettem a sorozatba.
10/8

2. évad:
A végét bár elsiették és jól összecsapták – valahogy úgy éreztem Katrinával sosem tudtak mit kezdeni –, attól függetlenül ez a kedvenc évadom úgy, ahogy van. Én pl. Hawley-t kifejezetten kedveltem, jó humorforrás volt, bár a szerelmi sokszög kezdeménye, amit gyorsan le is építettek az írók elég ???
10/10

3. évad:
A sorozat csak kifakult képe önmagának, ami köszönhető annak, hogy egy halom színészt elbocsátottak és új íróstábot toboroztak. Teljesen új történetszál van, ami valahol még okés is lenne, ha nem lennének az angyalok meg minden más csak úgy eldobva és nem 1-2 mondatban írták volna ki a fele szereplőtábort… Az új gonoszok meg nem működnek, Pandora nagyon gyenge (és nem csak azért, mert nem bírtam a Wayward Pinesban a színésznő karakterét, hanem itt sem írtak neki jó szerepet.) Az évad befejeztével is azt mondom, hogy az új szereplők feleslegesek, kidolgozatlanok, a gonoszok nevetségesek – a végén ahogy elintézik őket abszolút röhejes –, de azért mégis Abbie és Ichabod ott volt, akikért végignéztem.
10/7

Tekintve, hogy melyik szereplőket írták ki, én nem vagyok benne biztos, hogy kell negyedik évad ide. :(

4. évad: Teljesen unalmas, nézhetetlen szenny lett, 3 rész után kasza.

5 hozzászólás
nightfury 

Engem ez a sorozat megvett kilóra. Ichabod Crane és az ő imádnivaló brit akcentusa, ahogy rácsodálkozik az új világ minden apróságára… Imádtam! Kicsit sajnáltam, hogy Abbie-t gyakran háttérbe szorították, és sokszor csak a pótkerék volt Katrina és Ichabod mellé, pedig Ichabodhoz hasonlóan ő is nagy karakter (akárcsak a badass testvére). Az egyetlen dolog, ami engem zavart, az a rengeteg sok történet, évszám, magyarázás, és az az apró pici tényező, hogy Ichabod egyszerűen mindenkit ismert, és mindig volt valami sztorija.
Kellemes, borongós hangulatú, néha poénos, néha hátborzongató, tele különleges természetfeletti lényekkel és elrejtett mondanivalóval.
Kedvenc!

Andro 

Az első évad kiváló volt, a második már annyira nem. A harmadik évadot két epizód után kaszáltam, mert már nézhetetlen volt. Nem tett jót neki a showrunner váltás.

Roxan 

Egyre erősebb a sorozat teljesítése, részekről, részekre egyre jobban tetszik.
És bár nem gondoltam volna, de tele van humorral. A részek többnyire izgalmasak, rengetek fantasy lény jelenik meg benne, aminek igazán örülök, mert hírhedt fantasy imádó vagyok. :)
A fantasy imádóknak ajánlom figyelmükbe. :)

EeNii 

Egyik kedvenc sorozatom, bármikor képes vagyok újranézni, és nagyon sajnálom, hogy nincs több évada :(


Népszerű idézetek

Angria_Wolf 

Néha azok a dolgok mentenek meg minket, amelyekről azt hisszük ártanak nekünk.

Angria_Wolf 

Egy kapcsolat majdnem mindent kibír… kivéve a titkokat.

Kennatie 

A gonosz az által erősödik, hogy a jó emberek tétlenek maradnak.


Hasonló filmek címkék alapján