Az adósság (2010) 30

The Debt
113' · amerikai · dráma, thriller 16

1966-ban három fiatal Moszad-ügynök, Rachel, Stefan és David azt a feladatot kapja, hogy fogják el Kelet-Berlinben a „birkenaui sebész”-ként ismert háborús bűnöst, hogy Izraelben hadbíróság elé állíthassák. Az akció nem a tervek szerint alakul, így megölik az orvost. Harminc évvel később Rachel… [tovább]

angol · magyar

Képek 26

Szereposztás

Helen MirrenRachel Singer
Jessica ChastainFiatal Rachel Singer
Ciarán HindsDavid
Sam WorthingtonFiatal David
Tom WilkinsonStefan
Marton CsokasFiatal Stefan
Romi AboulafiaSarah Gold
Tomer Ben DavidSarah férje
Ohev Ben DavidSarah fia
Jesper ChristensenDoktor Bernhardt / Dieter Vogel

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

lipotdorka 

A hatvanas évek, a kémkedés mindig is kedvelt témák voltak nálam, de a csekély elfogultságomban talán még Jessica Chastain is közrejátszhat.
Adott egy egész jó téma, jó rendezéssel, kiváló forgatókönyvvel, gyönyörű operatőri munkával és zenei háttérrel, meghintve remek színészi játékkal. Mit kapunk? Egy kellemes, érdekes, akciódús, elgondolkodtató mozit. A történetben nincs hiba, igazából a számomra kényes szerelmi háromszöget is egész jól tudta tálalni.
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni.

Osli75 

Érdekes volt a történet, a színészek játéka is nagyon tetszett. Az is jó volt ahogy a karakterek építkeztek, fejlődtek. Nagyon jó film volt, egy percig nem unatkoztam.

piciszusz 

Nagyon jól felépített film, remek színészekkel és végig izgalmas volt, egy percre se kalandoztam el, vagy unatkoztam.


Népszerű idézetek

lipotdorka 

My name is Rachel Singer. Please publish what you are about to read. In 1965, I was part of a mission to kidnap Dieter Vogel, The Surgeon of Birkenau, and bring him to Israel to stand trial. We have always claimed that Vogel was killed, trying to escape. But this was a lie. A lie I have lived with for thirty years. And now I understand that I must tell the truth.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján