Áttörés (2019) 31

Breakthrough
116' · amerikai · dráma, életrajzi

0 díj · 1 jelölés

Egy nap Joyce Smith örökbefogadott fia, John alatt beszakad a befagyott tó jege, a kamasz srác pedig negyed órát tölt a fagyos vízben, mire megérkezik a segítség. Az orvosok szerint a fiúnak nincs esélye a felépülésre. Csakhogy Joyce-t nem érdekli a rideg statisztika, és a helyzet… [tovább]

Angol

Szereposztás

Topher GracePastor Jason Noble
Chrissy MetzJoyce Smith
Mike ColterTommy Shine
Marcel RuizJohn Smith
Josh LucasBrian Smith
Dennis HaysbertDr. Garrett
Nancy SorelMrs. Abbott
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez az a film, ahol nincsenek szavak. Még mindig a hatása alatt vagyok… Nekem nagyon, de nagyon tetszett. Egy csoda történt azzal a fiúval, akiről már az összes orvos lemondott. Gyönyörű egy film, csodálatos, lenyűgöző, az anya végig küzdött a fiáért, ezt bírtam benne, de néha az elején idegesítő volt. Olyan gőgös, és beképzeltnek tűnt Joyce, de aztán a közepe tájt már vele sem volt semmi bajom, és a többi szereplővel sem. Nagyon érdekelt engem ez a film, és a története. Nekem tetszett, biztos, hogy újra fogom majd még nézni. :-)

ellamuci 

Igazi csoda történet!! ✞ Nagyon megérintett a film! ❤

Ascyra 

Két csillag jár a fiatal szereplőknek + Josh Lucasnak, illevte a tó tükrén megrendezett jelenetnek. Minden egyéb értékelhetetlen. Túlburjánzó, tele van csúsztatásokkal, nyáltengerrel, találgatásokkal, semmitmondó monológokkal. Sajnálom a fiút, akivel az eset megtörtént, de mint ateista, számos racionális magyarázatot tudnék adni a felépülésére, bár sem orvos, sem kémikus/fizikus nem vagyok. Nagyon amerikai film, számomra élvezhetetlen volt, alig vártam, hogy véget érjen. Sokkal többet érdemelt volna John Smith története. Szégyen…
(Ja, és a zenéje is egy rakat… Egyszerűen élvezhetetetlen. Mégy egy normális egyházi dalt se mertek bevállalni, minden iszonyú light és az alatti a történethez képest). Csak fintorgok itt… teljes időpocsékolás.

Little_Sunshine

Fantasztikus igaz történet az anyai szívről.

ajikarei

Zseniális film lehetett volna belőle. Európai rendezővel.

Corvus_CoRex 

Lol, a közepe fele anya nekem, mert humorkodtam valamin: olyan érzéketlen vagy.
A film vége fele: miért kölcsönzöl ki ilyeneket? – mondta ezt úgy, hogy valóban szenvedett a filmen… ^^;;;;
A válasz: mert mazochista vagyok.

Nyilván, minél hiszékenyebb/nagyobb hívő valaki, annál jobban fog neki tetszeni ez a film. Aki meg tudja, hogy mekkora biznisz a vallás, annak elég nyáltenger lesz. Bár, sokkal durvábbra számítottam…

Unalmas volt, 1 karakterrel sem bírtam azonosulni, nem izgatott felébred-e a gyerek, vagy mi lesz vele, persze ez azért is van, mert a hülye is tudja már a legelején, hogy „naná, hogy Isten majd csodát tesz”… =_=" Meghatódni nem tudtam rajta, viszont elég sokat nevettem, mert értelmes emberi szemmel nézve nagyon röhejes az egész. A végén meg mikor mondták, hogy felköltik a gyereket, tiszta szívből tudtam mondani, hogy az jó, mert én már majd elaludtam… =_="

Aki rácsodálkozik az ilyen „amerikai, isteni csodákra”, annak nagyon ajánlom, hogy gyorsan nőjön fel, mert a vallás iszonyat nagy üzlet, pláne Amerikában! :/ Nem is csodálkoztam rajta, mikor meghallottam a film végén, hogy a gyerkőc a jövőben ebből a „csodából” tervez „megélni”… =_="


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose.

Everrie

Egész életemben irányítani akartam… De ezt nem irányíthatom, igaz?

Everrie

Bocsáss meg! Én csak egy… Egy összetört, kétségbeesett nő vagyok tele gőggel… De megértettem. El kell, hogy engedjem őt.

Everrie

Nos, azt hiszem, van az a mondás, hogy a szeretet a leg… a leghatalmasabb erő a Földön, és a férjem és én, mi hiszünk abban, hogy szeretet nélkül nem fejlődhetünk, nem növekedhetünk, és nem találjuk a helyünket ebben a világban… És a szeretet ereje-Isten szeretetéé különösen-, valóban az egyetlen egy dolog, ami lehetővé tesz mindent.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján