Arcátlan (2022) 58

Brazen
94' · amerikai · dráma, thriller, krimi, rejtély

Egy szupersztár krimi írónő meglátogatja a nővérét, hogy szabaduljon a dedikáló-körútja unalmából, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy egy valódi gyilkos után nyomoz, aki egyszer már darabokra zúzta az életét… most pedig véget akar vetni neki.

Grace McCabe döbbenten látja, hogy… [tovább]

angol

Szereposztás

Alyssa MilanoGrace
Sam PageEd
Emilie UllerupKathleen Miller-Breezewood
Colleen WheelerSenator Baxter
David LewisJonathan Breezewood
Alison ArayaCaptain Rivera
Matthew FinlanJerald Baxter
Malachi WeirBen
April TelekLisa Clark
Daniel DiemerRand Morgan

További szereplők

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát végül is nem volt rossz, de azért lehetett volna jobb is. Már előre tudtam ki lesz a gyilkos, annyira kiszámítható volt az egész… Nem igazán okozott nagy fejtörést maga a sztori, de nem igazán érződött rajta feszültség, inkább olyan nagyon laza krimi volt, amit gyorsan összedobtak, és a szereplőket is csak úgy odaállították, hogy játszák el a szerepüket, azt kész, de azért lehettek volna jobbak is a szereplők és a sztori is. Grace stílusa nekem tetszett, habár az elején eléggé irritáló volt a hangja, de ahogy nekilátott nyomozni, szimpibb lett. Ed is szimpi volt, és tetszett a karaktere is, csak ők ketten tudták ezt elérni, hogy valamennyire megkedveljem őket, a többieket annyira nem sikerült.

a_girl92 

Nem volt szerintem rossz, nekem tetszett, bár sajnos elejétől kezdve lehet tudni ki a hunyó, bár kettőre is lehet gyanakodni, de gyorsan rá lehet jönni ki az igazi. Valahogy ez a film engem most jó hangulatban kapott el, és nekem bejött ennek ellenére is, hogy lehet tudni ki sunnyog..(:

Szabina_7

Mondanám, hogy teli volt váratlan fordulatokkal.. De nem. Egyből lehetett tudni, hogy ki az elkövető, hiába próbálták „átverni” a nézőt azzal, hogy más a gyanúsított..

Tési 

Akár jó is lehetett volna… de nem lett. Brutálisan életszerűtlen, kiszámítható és mű volt. Sajnos semmi újat nem tudott hozni…

1 hozzászólás
Kicsicsillag95 

Nagy Nora Roberts rajongó vagyok, úgyhogy majd kibújtam a bőrömből örömömben, amikor a Netflixre felkerült az újabb adaptációja. Ráadásul pont az egyik kedvencemből, az egyik kedvencemmel (Alyssa Milano). Ebből is látszik, elég nagy elvárásokkal ültem le elé. Hát, picit pofára estem, de azért nem lett ez olyan rossz, csak jó.
Ed és Grace egész jól el lett találva. Alyssa Milanohoz nagyon illett a karakter, Ed-et ugyan én máshogy képzeltem el, de a végére Sam Page-el is igencsak megbarátkoztam. Az egyetlen aki viszont zavart, az Ed társa, Ben volt. Na ő nekem nagyon kilógott, köze nem volt ahhoz akit én elképzeltem (bár bevallom már régen olvastam, nem tudom, hogy a könyvben hogy nézett ki). A történet nagyon könyvhű lett, ezért is piros pont jár.
Viszont.
Szerintem a legnagyobb probléma a játékidőben rejlett. Egyszerűen nem volt idő arra, hogy kibontakozzon sem a karakterek, sem a krimi szál. Grace-ről még csak-csak megtudtunk ezt azt, hisz mégiscsak körré épült a nyomozás, de Ed-ről 3 dolgon kívül semmit: rendőr, saját kezűleg újítja fel a házat és egészségesen étkezik. Ennyi. A mellék karakterekről ne is beszéljünk, gyakorlatilag pár párbeszédet leszámítva csak biodíszletnek voltak ott. A krimi szál se volt túl erős. Mivel olvastam már tudtam ki lesz a hunyó, mégis ha ezzel nem lettem volna tisztában, akkor is 2 perc alatt rájöttem volna, annyira sikerült őt elrejteniük, de tényleg. Kicsit se volt feltűnő, de nem ám.
Ráadásul olyan kapkodósnak éreztem. A szerelmi szál hipp-hopp alakult ki, szinte a semmiből, a krimi szálra ugyan sokkal több időt szántak (legalább arra), de azért abban is bőven lett volna még szufla. Vége is olyan semmilyen lett, mintha egy Hallmark Channel filmet néztem volna, azok szoktak ilyen hirtelen véget érni. Tudom nem könyv, de hogy jobban értsétek az epilógust hiányoltam. Többet vártam a Netflixtől, sokkal jobbat is tudnak ők. Visszatérve a mondanivalóm elejére, ez a kevés játékidő hibája. Ha mondjuk 2 órás lett volna, másfél helyett, akkor talán több mindent ki lehetett volna hozni belőle. Hisz az alapanyag megvolt, csak épp a kivitelezés nem lett a legjobb.
A 8 csillagot csak azért kapja meg, mert mivel egy kedvencről van szó, nincs szívem kevesebbet adni.

Szimirza1

Hát… csalódás volt, lapos és nem hozta azt, amit vártam tőle.

zzzizzzi 

Gyenge volt, mint a hajnali harmat.
Alyssa Milano játéka nagyon idegesítő. Affektál… Nem tudom eldönteni, hogy direkt kell-e egy ilyen tenyérbemászóan tudálékos és magas lóról beszélő p#csát játszania, vagy csak így sikerült.
A főszereplő fickó is fura, a kapcsolatukban pedig semmi kémia nem érződött.

A kellékek és helyszínek furák, mű érzést keltenek, kidobnak a filmből. Pl.: A suliban táblán ugyanaz van felírva még másnap is.

Semmi meglepetéssel nem szolgált.


Hasonló filmek címkék alapján