Amityville – Az ébredés (2017) 71

Amityville: The Awakening
85' · amerikai · thriller, horror 16

Bell, húga és a kislány kómában levő ikertestvére új házba költöznek egyedülálló édesanyjukkal, Joannal, hogy spórolni tudjanak, mivel a fiú szakszerű kezelésének igen magasak a költségei. A házban rejtélyes jelenségek történnek, a kómás fiú csodával határos módon felépül. Bella gyanakodni kezd,… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Bella ThorneBelle
Jennifer Jason LeighJoan
Cameron MonaghanJames
Mckenna GraceJuliet
Jennifer MorrisonCandice
Thomas MannTerrence
Kurtwood SmithDr. Milton
Taylor SpreitlerMarissa
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 86


Kiemelt értékelések

Theana 

Nem láttam az előző filmeket, és nem is nagyon az én műfajom a horror, de nagyon unalmasnak találtam. Az elejét tök jól elkezdték, a közepe kiszámítható (és nem értem, hogy spoiler), és a vége… Ezt így jól megkaptam. Nem tudok vele mit kezdeni.
Bella Thorne meglepően jól alakított, de lehet, hogy csak ennyire leírtam. James kellően para jelenség volt, grat.

Pnikolett

Tegnap néztük a moziban,ami már alapból „jól” indult,mert fél óráig nem indult el a film :DD
Nem is tudom mit írjak róla,igazából nem tudtam eldönteni hogy tetszett-e vagy sem…Nem tudtam eldönteni hogy nevetséges vagy ijesztő inkább :D
Volt benne amúgy jó pár hirtelen jelenet,amikor akkorát ugrottam, hogy csak na és azért feszültségkeltő is volt,csak mégis valahogy kevésnek éreztem a történetet.
Egyszer jó volt.

Rebane 

Meglepően sz*r film, se a történet, se a kivitelezés, semmi nem tetszett. Az egész annyira sötét volt végig, hogy ez volt az egyetlen misztérium, gyakorlatilag alig láttam valamit a filmből. Indokolatlanul sokáig kellet néznem a hülye p*csa seggét, azt hittem, Cameron többet fog szerepelni, kíváncsi lettem volna rá, de ez finoman szólva nem volt kihívás neki :D Az Amityville totál felesleges a címben, bármely más házban is játszódhatott volna.

mandu

Azt hajtogattam az egész film alatt, hogy „anyuka rossz, anyuka rossz, anyuka rossz” és mit vonhatunk le a film végén? Hogy anyuka rossz és minden az ő hibája. Senki nem akarhat ilyen körülmények között élni. Képtelen vagy mozogni és csak egy gépen keresztül tudsz kommunikálni. Én inkább a halált választanám

FalcoAmelia

Az elmúlt nem tudom hány hónapban sok hasonló filmmel próbálkoztam, de ritka eset, ha jót találok.
Nem egy ijesztő és félelmetes videónak köszönhetően elég magas lett az ingerküszöböm, no meg a sok borzalmas „horror” filmeknek is köszönet jár érte.
Ez valami ritka rossz film volt.
A kivitelezés, az ijesztgetések is kritikán aluliak, de még a színészi játék is.
Tény és való, hogy nem vagyok oda Bella Thorne-ért, szerintem nem sok színészi kvalitása van a kis hölgynek, egy átlagos középiskolai diáklány is jobban színészkedik, mint ő.
Egyszer sem nézhető film.

Marcsi0603

Igazából jobb volt, mint számítottam rá, ugyanakkor még így is elég színvonalon aluli. Erről a sztoriról már elég bőrt lehúztak, kíváncsi voltam, tud-e újat mutatni. Sajnos ez nem igazán sikerült bár a Shameless Ianjét vicces volt ilyen szerepben látni, ő eléggé tetszett. Egyszer nézős, uncsi, lerágott csont horrorfilm ez.

victoria_m997

Közepes. Nem nagy szám, semmi újítás nem volt benne. De maga James kinézete és a ház rejtélye nagyon tetszik, amúgy is érdekel a valóságos ház is.

balika88

Hát ez egy közepes filmre sikeredett.
Az biztos hogy láttam már ettől sokkal gyengébb horrort is, úgyhogy nagyon lepontozni sem fogom.
Egyszer mindenképp meg lehet nézni.

Dombi_Petra 

Nem tudom, hány csillagot adhatnék erre a filmre. Általában kerülöm a horror filmeket, a legdurvább, amit megnéztem eddig az a Sikoly volt. Most, hogy ezt megnéztem, tényleg úgy vagyok vele, ha lehet inkább továbbra is kerülöm őket. Lehet másnak ez egy gagyi film volt, de én a játékidő felét a kezem mögül néztem végig. Nem nézném meg újra, az tuti.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján