Amit még mindig tudni akarsz a szexről (2012) 124

Hope Springs
100' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Kay (Meryl Streep) és Arnold (Tommy Lee Jones) hű társai egymásnak, ám az egymás mellett töltött évtizedek alatt kapcsolatuk kissé kihűlt, így Kay, aki a régi meghittségre vágyik férjével, szeretné feldobni a házasságukat. Amikor tudomást szerez a Great Hope Springs nevű kisvárosban praktizáló… [tovább]

Képek 8

Szereposztás

Meryl StreepKay
Tommy Lee JonesArnold
Steve CarellDr. Feld
Marin IrelandMolly
Brett RiceVince
Susan MisnerDana Feld
Ben RappaportHank
Jean SmartEileen
Patch DarraghMark
Becky Ann BakerCora

További szereplők

Kedvencelte 9

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Kontra_Judit 

Férjem ajánlásával néztem meg a filmet.
Remek volt! Nagyon kemény témát feszeget. Minden házasságban (élettársi kapcsolatban) élő párnak kötelezővé tenném. Hogy jutnak el a párok a lakótársi viszonyig. Tanulságos történet!!!

Little_Monster 

Azt hiszem, ezek után már semmit nem akarok tudni róla. Sőt, ennyit se akartam. Nagyon nem az én világom volt ez a film, pedig egyébként egyik színésszel sincs gondom. A problémák valósak, léteznek, sokakat érintenek, de a készítők szándéka hozzám nem jutott el.

Noryyy

Nem tudom, hogy csillagra értékeljem, ugyanis a film maga nagyon jó volt, és komoly témát feszegetett, de engem egy nagyon rossz pillanatban talált meg… Ennek ellenére próbálok objektív maradni, jár neki a 6 csillag.

Charityy 

Tetszett! :) Humoros történetet formáltak egy szomorú házasságról, ami végül jó véget ért :) És a színészek is jól alakítottak.

Jenis

Tetszett és kész! :D
Kicsit bővebben, bár n még csak 9 éve vagyok házas, érdekes volt belegondolni, milyen ennek az idősebb párnak a kapcsolata. Igazából nem tudtam átérezni a helyzetüket, de belegondoltam, mennyire jó, ahogyan mi egymáshoz viszonyulunk a férjemmel. Mert szeretem, hogy mindent meg tudok vele beszélni, meg azt is, amikor megfogja a kezem, vagy ad egy puszit.
Remélem mi nem leszünk ilyenek 22 év múlva.


Hasonló filmek címkék alapján