Aljas John / Mocskos John (2018–) 13

0 díj · 1 jelölés

A Dirty John című sorozat alapja egy podcast, ami egy valóban megtörtént bűncselekmény alapján készült. A szociopata John Meehan (Eric Bana) életére épül.
Debra (Connie Britton) látszólag tökéletes élete megzavarodik, amikor egy jóképű orvos belép az életébe, és elcsavarja a fejét. Minden… [tovább]

Szereposztás

Connie BrittonDebra Newell
Eric BanaJohn Meehan
Juno TempleVeronica Newell
Julia GarnerTerra Newell
Alexander GomezMadeira
Jake AbelTrey
Kevin ZegersToby Sellars
Jean SmartArlene Hart
Keiko AgenaNancy
Vanessa MartinezCelia

További szereplők

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

csartak

Néha kicsit vonatott volt, de tanulságos történet, megtörtént események alapján.

Alatile 

Silány és sekélyes. Ez a két jelző jut eszembe az első évadról sajnos. Connie Britton játéka kiidegelt, mintha végig be lett volna nyugtatózva, szinte semmi mély érzelmet nem tudott átadni. Pedig biztos vagyok benne, hogy a történet igazi Debrája a vak bizalmon, szerelmen, csalódottságon, bűntudaton, megbánáson és szégyenen kívül még megannyi érzelmet átélt. Kíváncsi lennék, vajon ő őszintén mit szólt ehhez az alakításhoz. Eric Bana karakterét leszámítva a többiek is inkább egysíkúak voltak. A 8 részt feleslegesen hosszúnak találtam. Az első pár rész után majdnem feladtam, annyira felszínesnek tűnt már akkor is. Az igazi sztori természetesen tanulságos, de a filmes megvalósítás közben egy könnyen felejthető, üres és klisés valami lett belőle.

Krenai 

A dokumentumfilm nem tetszett, nem hittem, hogy a történet sorozatra érdemes lenne, de gondoltam belenézek és nem bántam meg.
A színészek kiválóak voltak, Eric Bana tökéletes volt számomra a szerepre, mindig volt benne nekem valami furcsaság, valami, ami távol tartott a karaktereitől, sose tudott egyik se szimpatikus lenni. Szóval a kinézet és kisugárzás adott volt, de tökéletesen hozta a szerepet, még akkor is, amikor igazán kihívást jelentő jelenetek voltak.
Többiek is nagyszerűek voltak, még akkor is, amikor irritáló karaktereket kellett eljátszaniuk, de mit lehet tenni, ha valaki a valóságban is nyávogó hangú és idegesítő?
Néhol soknak érződött a nyolc rész, lehetett volna feszesebb hat részben elintézni, de végül is nem bánom, hogy nem rohantunk. A visszaemlékezések pedig nagyon kellettek (különösen imádtam azt, amikor látjuk, hogy John mit csinált a Debrával való találkozás előtt közvetlenül).

brena

Az első évad, azaz John story jó volt,elképesztő,sőt döbbenetes!
A 2. Évadot Kihagyom,első rész nem kötött le


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján