Agatha Christie no Meitantei Poirot to Marple (2004–2005) 10

Agatha Christie's Great Detectives Poirot and Marple · アガサ·クリスティーの名探偵ポワロとマープル
24' · japán · animációs, dráma, sorozat, krimi, rejtély, anime 12 !
1 évad · 39 rész

Ez a sorozat Agatha Christie több ismert, és kevésbé ismert Hercule Poirot és Miss Marple történetét dolgozza fel. Maybelle West egy fiatal lány, aki egy estélyen összeismerkedik Hercule Poirot-val, és részt vesz egy lopás megoldásában. Poirot zsenialitása lenyűgözi, és elhatározza,… [tovább]

Szereposztás

Satomi KotaroHercule Poirot (hang)
Yachigusa KaoruMiss Jane Marple (hang)
Nojima HirofumiArthus Hastings (hang)
Orikasa FumikoMabel (hang)
Masako JôOliver (hang)
Yara YuusakuSharpe feülgyelő (hang)
Tanaka AtsukoMiss Lemon (hang)
Kato MasayaRaymond West (hang)
Hamada KenjiCraddock felügyelő (hang)

Kedvencelte 2

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Nagyon szeretem Agatha Christie regényeit, illetve a David Suchet féle Poirot filmeket, így nem volt kérdés, hogy ezt a sorozatot is megnézem. Jó volt újra felfedezni egy-egy esetet, szerencsére ezen a téren elég szelektív a memóriám, így a legtöbb ügynél már nem is emlékeztem a gyilkos kilétére. Magák az esetek emlékeim szerint egész korrekt adaptálást kaptak, és nem bánom, hogy megnéztem a sorozatot. Viszont maga Mabel karatere elég gyenge lábakon állt számomra. Egy ilyen fiatal lány, soha az életben nem lehetne Poirot asszisztense… Egyszerűen Poirot természetéből kifolyólag lehetetlen. Az, hogy Miss Marple unokahúga egy elég kotnyeles nyomozó lenne, az már hihetőbb, de akkor sem lehetne Poirot asszisztense. Illetve nem hiszem el, hogy ha már belerakták Miss Marple és Poirot karakterét is, hogyan tudták kihagyni a találkozásukat… Pedig arra nagyon kíváncsi lettem volna.

1 hozzászólás
Dinah 

Jó pár éve már, hogy láttam a sorozatot. Nagyon tetszett, mert hűebb volt az egyes részekhez, mint sok élőszereplős feldolgozás. És itt azbsem zavarz, hogy Poirot és Miss Marple találkoznak. :)


Hasonló filmek címkék alapján