Witch Hunter Robin (2002–2002) 4

ウィッチハンターロビン
24' · japán · akció, animációs, kaland, dráma, fantasy, sorozat, krimi, rejtély, anime 16 !
1 évad · 26 rész

Robin Sena olyasvalaki, aki rendelkezik „boszorkány” képességgel. Olaszországban egy római katolikus templomban képezték ki arra, hogy ereje segítségével boszorkányokat vonjon ki a forgalomból. A boszorkányság egy genetikai elváltozás következménye, amely csak néhány személynél lép fel az… [tovább]

Szereposztás

Watanabe AkenoSena Robin (hang)
Takewaka TakumaAmon (hang)
Yuuki HiroMichael Lee (hang)
Nagai HirotakaMester / Kobari Yuji (hang)
Yamanoi JinNagira (hang)
Fukuyama JunSasaki Haruto (hang)
Kouda KahoKarasuma Miho (hang)
Hikami KyokoDojima Yurika (hang)
Ohkura MasaakiHattori (hang)
Ikemizu MichihiroZaizen Takuma (hang)

Kedvencelte 1

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Jó lett, az első fele epizodikus, a másodiknak már egy elég komoly üldözős-összeesküvéses története van. Jók a karakterek, bár talán Robin és Amon túlságosan is előtérbe kerülnek, de végül is ők a főhősök, vagy mi… Akad benne egy-két meglepetés, jók a fordulatai, szóval az összkép is remek.

Zoqo_Tsvu 

Egész jó volt. Tetszett az első felének a felépítése, hogy 1 rész 1 ügyről szól, de a második fele sem volt rossz, bár néhol picit unalmas volt. A szereplők jók voltak, kedveltem őket, de például Sasakinál úgy éreztem, hogy nem nagyon akartak energiát belefektetni, ezért inkább hagyták egy üres karakternek. Sajnáltam, mert a többieket viszont jól kidolgozták.
A történet lassan halad (nem hiába 26 részes), de minden kiderül egy idő után, nem nagyon maradnak lezáratlan kérdések ( spoiler ).
Robin haját imádtam, nagyon jól nézett ki. *.*
Szerelmi szál nem volt, de abszolút nem is hiányzott.
Nekem se az opening, se az ending nem tetszett, viszont az előbbinél az is sokat számított a nem tetszésemben, hogy csak Amon és Robin szerepeltek benne. Hol voltak a többiek? Mintha ők nem is lettek volna fontosak…


Hasonló filmek címkék alapján