Állati nyomozó (Ace Ventura 1.) (1994) 361

Ace Ventura: Pet Detective
86' · amerikai · vígjáték 16

Eltűnt a kis házi kedvence? Kutyus, cicus, aranyhal, krokodil, tarantella, denevér? Forduljon a világ legjobb állatnyomozójához, Ace Venturához! Ő garantáltan előkeríti a jó Isten minden négylábú, szárnyas, uszonyos vagy egyéb teremtményét. Ace igazi ász: frizurája bohókás, öltözéke extrém,… [tovább]

Szereposztás

Jim CarreyAce Ventura
Courteney CoxMelissa Robinson
Sean YoungLois Einhorn
Tone LocEmilio
Udo KierRon Camp
Raynor ScheineWoodstock
Troy EvansRoger Podacter
Noble WillinghamRiddle
Dan MarinoÖnmaga
Frank AdonisVinnie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 100

Várólistára tette 38


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Imádom. ❤ Nem is értem, hogy tudtam eddig kihagyni ezt a filmet. Sosem néztem végig régebben, és most bepótoltam. Nagyon vicces vígjáték, jó poénok, rengeteget nevettem Ace Ventura az örült, dilis nyomozón. :-D Imádtam Jim Carreyt tökéletes szerepei vannak, és most már ez is a kedvenceim közé tartozik. :-)

Ciccnyog

Legjobb vígjátékok egyike, klasszikus szövegek, idézem neked bárhol, bármikor. Ha nem is az egészet, de a nagy részét igen! :) Mert én a nyomkereső vagyok, nem a Batman!
Jim Carrey hatalmas arc, öröm volt felnőni a filmjein! Az Ace Ventura tökkééletes film!

Kemiviki 

Ajjj de nosztalgikus volt, még mindig annyira jó volt megnézni mint anno kiskölyökként. Jim Carrey pedig hihetetlenül jól alakítja az örült nyomozót:)

Szeszj

Imádom az állatok, de az állatos filmeket annyira nem mert mindig sírnom kell rajtuk. De ez a film a kedvenceim közé tartozik, már nem is egyszer láttam, kiskoromban is sokat nevetem rajta, de most is sokat nevetem rajta! :D Igazából evvel a filmmel szeretem meg Jim Carrey-t, szerintem jó színész, jól hozza a bolond állatnyomozót! :D Amikor kicsi voltam nekem nagyon sokáig ő volt a példaképem, mármint Ace Ventura, de valamilyen szintem Jim Carry is! :D Az állatok rettentőn cukik! :D Ez a film még nekem többször nézős! :D

Alvarando

Bolond egy vígjáték, a főszerepben Jim Carrey-vel. Nem is lehetne mást várni, mint 80 perc röhögőgörcsöt, bár a film lehetne hosszabb is. Számos mondat szállóigévé vált a filmből, amelyet már több mint 25 éve mondogatunk (Rendicsek, Tököm böböm csütörtökön, Pan-cer, Hahópihe, Helló Némó Kapitány ez a víz alatti város?)

Leah 

Imádom :D
Akárhányszor volt a tv-ben megnéztem. Kis koromban ez a film miatt „fejlesztettem" az állat hang utánzásomat. :D 1-2 még mindig jól megy :DD

TribeBubu 

Ezzel a filmmel ismertem meg Jim Carrey-t és még ma is ugyanúgy elszórakoztat, mint 9 éves koromban. Hatalmas poénok Carrey utánozhatatlan előadásában, mellette pedig Ray Finkle története (főleg a régi otthonát bemutató rész) eredeti ötlet, ami egy thrillerben is megállná a helyét.

darkfenriz

Jim Carrey egyik legőrültebb szerepe kétségkívül Ace Ventura. Ezzel robbant a köztudatba igazán, így eljátszani csak ő volt képes egy ilyen hiperaktív alakot. A vígjátékba a műfaj komolyságának megfelelő krimi is került, újranézéseknél pedig felidézhetjük az erkélyajtó nyitogatását, Hópihe keresését avagy a remekbe szabott beszólogatásokat.


Népszerű idézetek

Ciccnyog

Ace Ventura: De hát én a nyomkereső vagyok, nem a Batman!

kkatja

Lois Einhorn: Figyelj, Maugli, súgd meg, hogyan tehetném tönkre az életed!
Ace Ventura: Kösz Lois, de most nem mennék bele egy komoly kapcsolatba.

Ciccnyog

Ace Ventura: Kiűűűztem az összes démont! A háááz megtisztult… Pancserek…

kkatja

Ace Ventura: Távozz Sátán! Elnézést uram, összetévesztettem valakivel!

kkatja

Ace Ventura: Ha nem jönnék vissza 5 percen belül, várjatok tovább!

kkatja

Ace Ventura: Hóóópihe, hahóóópihe… itt a hamika… Áááá ez nem Hópihe… és éééén neeem vagyooook hamikaaaaa.

Aprile 

Ha 5 perc múlva nem lennék itt… várjanak tovább.

kkatja

Ace Ventura: Hajónapló, figyelem! A huszonhárom egész kilencet egy tizedessel kerekítsük fel. Időutazásunk célja megmenteni egy ősi állatfajt a kihalástól. Ezidáig vízi életnek semmi nyoma, de meg fogom találni! Ha egy másik fekete lyukat kell is vágnom az univerzumba, megtalálom, Uram!


Folytatása

Összehasonlítás

Ace Ventura


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján