Kutyaparádé (2018) 13

Show Dogs
92' · amerikai, angol · kaland, vígjáték 6

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája. A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Will ArnettFrank
LudacrisMax (hang)
Natasha LyonneMattie
Jordin SparksDaisy (hang)
Gabriel IglesiasSprinkles (hang)
Shaquille O'NealKarma (hang)
Omar ChaparroSeñor Gabriel
Stanley TucciPhilippe (hang)
Hirdetés

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Lilla99 

Imádtam. Bár én még a lelkemet is eladnám egy-egy kutyás filmért, de ez tényleg nagyon jó volt. Már a második percben könnyek jöttek ki a szememből annyira röhögtem. A főszereplő kutyusok nagyon aranyosak és viccesek, a spoiler pedig extra cukiságfaktort ad az egész filmnek. Az, hogy végül spoiler nem igazán lepett meg. Már a film fele környékén lehetett sejteni. Annak viszont nagyon örültem, hogy a versenyt spoiler. Nagyon megérdemelte. Mostmár ez a film is, illetve Max csapata is a kedvencek közé került.

ananiila

Mozis program volt a keresztfiammal. Amolyan egynek elment kategória, Mátét sem nyűgözte le. Sőt azt állította, hogy ő már látta ezt a filmet. (nem látta, de nyilván ennyire volt egyedi)


Népszerű idézetek

Pandalin

Frank: Elmondanám, hogy az a lajhár hihetetlenül gyors….relatíve.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján