A zöld urai (2013) 190

Az erdő mélyén különös lények élnek és furcsa dolgok történnek – mind biztos távolban az emberi szemektől. A világunkkal párhuzamosan létezik egy eddig sosem látott dzsungelbeli civilizáció, melyben a jó és a rossz örök küzdelme folyik. Egy csoda folytán egy fiatal lány is belekeveredik ebbe a… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Amanda SeyfriedMary Katherine hangja
Josh HutchersonNod (hang)
Colin FarrellRonin (hang)
Jason SudeikisBomba (hang)
Aziz AnsariMub (hang)
Beyoncé KnowlesTara királynő
Christoph WaltzMandrake (hang)
Blake AndersonDagda (hang)
Chris O'DowdGrub (hang)
PitbullBufo (hang)

További szereplők

Kedvencelte 24

Várólistára tette 73


Kiemelt értékelések

Chriss 

Nagyon szeretem ezt az animációs filmet. Már sokszor láttam, de sosem tudom megunni. Hogyan éljünk harmóniában a természettel… és igen, senki nincs egyedül, még az sem, aki azt hiszi. A karakterek közül MK a kedvencem. Az apukája kicsit idegesítő néha, de aztán őt is meg lehet szokni. Ozzy, a háromlábú öreg mopsz is nagyon aranyos. Az erdő védelmezői, a levélőrök is jól vannak megalkotva, az egész történet izgalmas, és a zene is szuperül illeszkedik a képsorokhoz. Oké, hogy egy-két sablon elem ide is bekerült, de ettől eltekintve végig élvezhető. Kedvencem. És csak ajánlani tudom. :)

brena 

Cuki mese. A csiga szövege állati jó volt!

Törpillaa 

Cuki mesefilm, de nem a kedvenceim közé tartozik. De jó volt megnézni egyszer.

KyKy

Nem ez életem legjobb meséje, pedig már kétszer is láttam, bár most csak véletlenül, de most sem nyűgözött le, főleg a vége, mert nem értem, minek szerelmi szál, ha amúgy tökre kivitelezhetetlen a dolog. Lehettek volna csak barátok is, akkor nem lenne olyan furcsa érzésem. Egynek elment.

zsuzana

Egyik kedvenc mesém. Vagy hússzor láttuk már, de nem tudom megunni a hatalmas poénokat amik benne vannak. A meztelencsiga a legnagyobb kedvenc. És a mondanivalója sem utolsó…

Lex

Valami egyszerűen nem az igazi. Láttam egyszer moziban, mert rábeszéltek. Nem voltam tőle elájulva. Aztán belenéztem, mikor adták a tv-ben, és sajna imitt-amott kimaradtak részek, mert egyszerűen nem bírta fenntartani a figyelmem. Pedig a történet szép is és jópofa is, vannak benne poénok is, a látványra sem lehet panasz, mégis hiányzik valami.

Mazsidrazsi

A cuki háromlábú mopsz és a csigák felejthetetlenek! :)))

kisslaci8803

Jól kidolgozott, ötletes mese, jó poénokkal tarkítva, Bár egy mesevilágban játszódik, mégis valós problémákról szól.

Hiranneth

Nem volt rossz, a csigák abszolút nem normálisak benne :D
Aranyos, de csak egyszer nézős.

Hippoforaccus 

Mérsékelten vicces, felesleges romantikus szállal megspékelt varázslatos kaland, egy epikusan menő gonosz karakterrel. Zenére, látványra nagyon jó, de sztori egy kicsit egyszerű.


Népszerű idézetek

Mentavirág

Ronin: Sok a levél, de egy a fa.
Mary Katherine: Mit jelent ez a mondás?
Ronin: Hogy egyének vagyunk, de összetartozunk. Ez az életelvünk.

Rebeka

Nod: Nem mehetnénk gyorsabban?
Mud: De.. ha nem lógnál az agyamon!

Anaire 

Mary Katherine: Valakitől azt hallottam, ha az ember elég hosszú ideig áll egy erdőben, megmutatkoznak előtte a jelek. Az élet és a pusztulás küzdelmének jelei. Az erdő túlélése múlik e csata kimenetelén, fontos, hogy segítsünk az élet harcosainak. És aki ezt nem hiszi el, menjen közelebb!

Rebeka

Mud: ooh.. kibírhatatlanul unalmasan beszélsz.

Alessana

De… Tudod mit? Ha valamit nem látsz, az nem jelenti azt, hogy nem is létezik.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján