A titok: Merj álmodni (2020) 40

The Secret: Dare to Dream
107' · amerikai · dráma, romantikus

Egy rengeteg kihívással küzdő özvegy találkozik egy jó szándékú professzorral, aki nem tudja eldönteni, hogy átadja-e az üzenetet, amely megváltoztathatja a nő életét.

angol

Szereposztás

Katie HolmesMiranda Wells
Josh LucasBray Johnson
Jerry O'ConnellTucker
Celia WestonBobby
Sarah HoffmeisterMissy Wells
Aidan Pierce BrennanGreg Wells
Chloe LeeBess Wells

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

clarity 

nem ismerem a könyvet (nem is áll szándékomban elolvasni), csak hallottam anno a nagy hype-ról körülötte. ez a film állítólag az alapján készült. az én ízlésemnek kicsit túl szirupos volt a véletlen egybeesésekről vs sorsszerűségről blabla, de azért egyszer megnézhető.

Dorka 

Mi ez a giccs??? Szájbarágós, ilyen paulo coelho-s (az embert nem ismerem, a jelenségre gondolok, a tőle kiragadott nagyon hangzatos idézetekre). Ebben a filmben van az általam látott eddig legbénább szakítás. Teljesen hihetetlen, hiteltelen minden szerelmi szál. Meg ja, bevonzás törvénye. Egy özvegy rájön, hogy spoiler.
Katie Holmes és Josh Lucas is sokat változott, mióta nem láttam, ami végülis jó. Folyton azért sírunk, hogy a hollywoodi filmekben nincsenek emberi arcok, na, rajtuk szerintem egész jól látszik a koruk. (Na jó, Katie Holmes esetében nem mernék megesküdni, hogy semmit nem csináltak az arcával, de nem vészes.)
Oh, és az a spoiler. Giccs, giccs, giccs. Talán karácsonykor még lecsúszik… De most nem csúszott, nagyon akadozott. Nem sikerült elsodorniuk. Kár :(

4 hozzászólás
negoti 

Nem volt rossz, ha egy könnyed, családi filmet akarunk megnézni. Ha bevonzzuk a jót, csak a pozitívra koncentrálunk, csodás dolgok történnek gondolatot a mindennapi, egyszerűen gondolkodó embereknek is fogyaszthatóvá akarták tenni ezzel a filmmel. Nekem kicsit negédes a köríté, de voltak benne érdekes mondatok (pl. Bray 'beszólásai') amikből, ha több lett volna jobban átjön a 'Titok' mondanivalója. Akkor viszont meg túl elvont lett volna.

Imoran 

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de egyszer nézhető. Mindenféle bevonzásos bölcsességek, szerelmi szál, ilyesmi.

brena 

Könnyed romantikus film.
Az univerzum szeret ;)

adaline

Kiszámítható, sablonos és egy kicsit unalmas.


Hasonló filmek címkék alapján