A szerelem sava-borsa (2019–2019) 17

Két harmincas egymásra talál egy olyan randizós appon keresztül, amely gasztromániás szingliket hoz össze, és ismerkedésük a spanyol sonka, a ramen-leves és a fine dining közvetítésével indul útjára. De mindkettőjüket visszatartják a korábbi kapcsolataikban szerzett sebeikből fakadó… [tovább]

magyar

Szereposztás

Laia CostaElla
Guillermo PfeningÉl
Natalia de MolinaNatalia
Greta FernándezGreta

Kedvencelte 6

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

ziara

Isabel Coixet különleges helyet foglal el a szívemben, azóta hogy láttam A szavak titkos élete című filmjét. Ezt a hatást vártam. Megkaptam. A képek, a zenék csak még zseniálisabbá teszik a két főszereplő játékát. Nagyon tetszett. Igazi volt.

5 hozzászólás
clarity 

vmi kis könnyed röhögösre számítottam, na ennek pont az ellenkezője történt. megnéztem az első részt és onnan nem volt megállás..úgyh hajnali kettőkor egy kupac zsepi alól másztam elő feldagadt szemekkel. nem is tudok a közelmúltból olyan filmet/sorozatot feleleveníteni, ami ennyire mélyre ment nálam, tönkretett..a jó értelemben. azt hiszem ez az a kategória, amit szinkronosan is szívesen megnéznék mégegyszer, mert a belső monológok ill. a „fejekből kipattanó gondolatok” olyan gyorsan peregtek, hogy néha nehezen tudtam a tempót tartani, mert közben meg sokszor elvitt a zene, a csodálatos helyszínek, ételek, na meg a saját gondolataim. elemi volt a kémia a főszereplők között. Laia Costa-t már láttam pár filmben (olyan Amelies természetes szépség, a lány a szomszédból típus, semmi flikkflakk művíség. ezt most is hozta), de Guillermo Pfening teljesen ismeretlen volt (nem az a tipikus férfi szépség, de mégis vmi van benne, ami nagyon működik a vásznon) úgyh biztos újra nézős lesz. konklúzió: ha szuperképességet lehetne választani, nem a gondolatolvasást választanám. ha tudnánk egymás fejében olvasni, akkor jönne el a világvége azt hiszem.
a főcím pedig nagyon ismerős volt valahonnan, de nem tudtam rájönni..
https://youtu.be/OjY8D5AKqqs

Chris90 

Az egyik legszebb, legkülönlegesebb és legfájdalmasabb szerelmi történet, amit valaha láttam. Érdekes és egyedi kivitelezés és látásmód két, lelkileg sérült ember próbálkozásairól, boldogságról és zuhanásról. (A magyar címtől azonban rosszul vagyok, mert nagyjából egy tingli-tangli limonádét sejtet, közben ez a sorozat maga a Művészet és Szépség.)


Hasonló filmek címkék alapján