A szerelem markában (2014) 89

Playing It Cool
94' · amerikai · romantikus, vígjáték

Főhősünk egy író, aki éppen egy romantikus film forgatókönyvén dolgozik, azonban alkotói válságba kerül, mivel nincs otthon a szerelem terén, mióta gyerekként az anyja elhagyta. Idejét tehát a saját kapcsolatainak szétzúzásával tölti, de műve befejezéséhez a haverjai élménybeszámolóiból… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Chris EvansMe
Michelle MonaghanHer
Topher GraceScott
Aubrey PlazaMallory
Luke WilsonSamson
Anthony MackieBryan
Ioan GruffuddStuffy
Martin StarrLyle
Ashley TisdaleAshley Tisdale
Philip Baker HallNagyapa

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 96


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Tetszeni tetszett, bár nem pont erre számítottam, de a sztori érdekes volt, és szórakoztató volt. Chris Evans-t fura volt kicsit így látni, de tetszett a karaktere, másabb volt, mint az eddigiek egy kicsit. A csaj is jó volt, jó páros voltak ők ketten. A többi szereplő is elég jó volt. Néhol kicsit vicces volt, és pörgős jelenetekkel, párbeszédekkel, csak egy kicsit többre számítottam volna, a befejezés is tetszett.

Kemiviki 

Sablonos, uncsi és gyenge film lett. Nekem ez nem volt szerelem a két főszereplő között.

4 hozzászólás
Zsófia 

Nekem ez nagyon-nagyon tetszett. Igazi zsákbamacska volt, mivel a filmről semmit nem hallottam, a címe (szerintem) félrevezető, a plakát meg jellegtelen. A tartalom ehhez képest baromi szórakoztató, egy kellemesen csípős humorú és nagyon szeretni való vígjáték, ami egyszerre figurázza ki és magyarázza el neked a szerelem és az emberi kapcsolatok buktatóit és velejáróit. Mentes a nyálcsöpögéstől, a bárgyúságtól és a színészek szuperek. Én ezt meg akarom venni DVD-n, de ki se adták magyarul. Hát miért nem, amikor ez ennyire jó?

hraurie

Abszolút meglepetés számomra ez a film, és ha csak a színészeket és a karaktereket kéne értékelnem, abszolút tízest kapna tőlem. Ez az első filmem Chris Evanstól, amiben nem Amerika Kapitányként látom, és wow. Wow! Ez az ember aztán tud színészkedni!

Nagyon ódzkodtam tőle, hogy valami olcsó, sablonos, tucat romantikus filmet kapok obszcén poénokkal, pont ezért volt akkora meglepetés a film. Egyáltalán nem tucat! Nagyon eredeti, szerethető humorvilága és története van, noha a karakterek drámáját (főként a hősnőét) nem mindig sikerült átéreznem, de Evans abszolút telitalálat. Bár Scott marad az örök kedvencem, mégis Evans karakterének a drámája állt hozzám a legközelebb. Romantikus vígjáték létére elég mélyen megírt és átgondolt történet a szerelemről és a „nagy ő”-ről. Engem abszolút megvett.

Ha valami valódira vágysz, ami nem a megszokott romkom, de azért annyira nem is mélyenszántó, hogy ne férjen bele a hétköznap estékbe, akkor szeretettel ajánlom ezt a filmet. A te szíved is elrabolja majd.

Rebarbara 

Sokkal többet vártam ettől a filmtől. Jól indult, tetszett, hogy megvitatták a nagy kérdés minden oldalát, pro és kontra mindenki szemszögéből, de végül mégis egy kiszámítható, szirupos történet lett belőle. Úgy vélem egy kis erőfeszítéssel és egy kis képzelőerővel sokkal többet is ki lehetett volna hozni a történetből.

Kontra_Judit 

Ebben az írói szerepkörben nem különösebben tetszett Chris…az egész történet abszurd volt. A szerelemről, az érzésekről, szexről szólt. Az író barátaival állandóan fejtegették a kapcsolatok miértjét, hogyanját…sokszor mesébe illő részletekkel.
Michelle Monaghan és Topher Grace amúgy is nagy kedvenceim, mindenesetre jó volt látni őket. Az egész film nem egy nagy durranás.
Egész jó idézetek vannak benne az életről, szerelemről, férfi-női kapcsolatokról.

LoneWolf 

„Amerika Kapitány / Fáklya”, egy vígjátékban „Reed”-del és „Sólyommal”? Ezt látni kell! Igen, így vágtam bele és nem bántam meg. A sztori ugyan kicsit sablonos és 100%-ban kiszámítható, de nagyjából végignevettem az egészet. Intelligens poénokat, szimpatikus karaktereket és remek szereposztást (a fent említetteken túl is) kaptunk eme lazulós délutánokhoz / estékhez tökéletesen illő alkotásban. A műfaj kedvelőinek erősen ajánlott!

Arcturus

Borzasztóan zavar ám, hogy a magyar címadók sokszor annyira eltolják a címeket, hogy hihetetlen, és aránytalanul sokszor használják a szerelem szót… de mindegy.
Érdekes történet, ami egy megszokottabb sztorit nem mindennapi módon mesél el. Jó volt, újranézős :)

Chris90 

Hú, nekem ez elég gyengére sikeredett. Chris Evans itt sem igazán mutatta meg színészi teljesítményét, a forgatókönyv meg kusza. Mintha az alkotók nem igazán tudták volna eldönteni, hogy mit is akarnak. Romantikus vígjátéknak elég gyenge, próbáltak kis művészfilmes beütést is adni a dolognak, meg megtölteni filozofikus gondolatokkal, de a végeredmény egy zavaros, és számomra unalmas alkotás lett.

Syl

Aki használja a gondolkodás kincsét, miérteken és hogyanokon agyal, annak ad olyan dolgokat ez a film, amiért érdemes megnézni… Érdekes, persze a happy end – nem volt helyén való :)


Népszerű idézetek

Bogesxd 

– Mi a könyv címe?
– Végtelen szerelem és a lepra. Csak vicceltem, Szerelem és a kolera ideje.
– Szerelem a kolera idején!

1 hozzászólás
Bogesxd 

– None of you know what you're talking about. And don't over-romanticize things because you read Love in the Time of Yellow Fever.
– Time of Cholera.

1 hozzászólás
Bogesxd 

– He is everything that I need.
– What about what you want? You may check off all the right boxes, but you can't plan happiness.

Bogesxd 

Be akarom rakni az arcomat egy gofrisütőbe. Szeretnék egy gyorsvonat alá ugrani.


Hasonló filmek címkék alapján